Sunday, July 31, 2011

4 comments 3:54 PM

apa nak di kata

Posted by ally - Filed under
insyaAllah..esok hari pert ama berpuasa..bersyukur sgt2..diam x diam ni dah kali kedua akan berpuasa sebagai seorang isteri n kali pertama sebagai mama..juga kali kedua berpuasa tanpa kehadiran suami di sisi..huh, emosi jap..xpe la..raya nt balik la papa ni..cuma perlu banyak2 sabar..

oh, lupa..selamat berpuasa kepada sume ya..thn ni tah dpt pose penuh ke x mcm thn lepas..thn lepas ngah pregnant, berjaya juga pose penuh walaupun penatnya bukan main..thn ni harap2 dpt berpuasa dan menyusukan qalisya..hihi..dia lom bole pose..kan?

ngah layan citer saus kacang...

juga layan lagu kenangan terindah...

hehe..qalisya tdo lak..kalo bole leh layan jiwang ngan dia..

gini la hidup surirumah tangga..sejak abis kontrak ni, masih terkial2 mencari keje lain..masih mencari2 lokasi sesuai utk membina hidup 3 beranak ni nt..InsyaAllah, pengorbanan pasti berbaloi..amin..


 i miss him..sob..sob..

ally: adik ipar kata ai x romantik pggl hubby 'abg'..dia kata panggil la darling ke syg ke b ke..hihi..dah terbiasa la pggl hubby 'abg'..ssh dah kot nak tukar2...
Continue reading...

Tuesday, July 26, 2011

2 comments 10:22 PM

bunga-bunga jumpa kumbang

Posted by ally - Filed under ,
hehe..pertemuan cik bunga ngan cik bunga sri medan n en kumbang kota bharu telah berjaya..ewah..pertemuan berlangsung di kampung seri duyong 2 sri medan..sgt3 seronok..x dpt di gambarkan ngan kata2..


 umar, ssshhh..jgn nangis tau..sy tumpang baring sebelah je..

okeh2..sy x kaco awk la..diam tau..x mo nangis2..

qalisya sgt suka jumpa umi mas...asyik dia layan borak ngan umi mas dia..siap tumpang tido buai kat umah ni lg..x malu la qalisya nih..hihi..lama kitorg kat situ..dr breakfast sampai la ke lunch..x malu sungguh la..hihi..


ni ni la si umar tu..syok je dia tido..

sekarang, umar n umi mas dah berada di kuantan dah..hope dpt la jumpa lg..tp since sy pon dah stay klang ni, x dpt la nak jumpa diorg masa pose nt..emmm...rindunya kat umar ni...

semoga umar n umi mas sihat2 saja..umar, jgn rindu kat mama n qalisya okeh..ada peluang kita jumpa lg..leh main sama2..

ally: entry yg dah lama sgt2 tertunda nih...
Continue reading...

Monday, July 25, 2011

8 comments 9:43 PM

oh n hai

Posted by ally - Filed under
kembali bersiaran dari klang..baru je sampai semalam..fuh..
ada sape2 nak ajak kuar x? haha..
saja nak bawa qalisya kuar tp x bw kete lak..so, x leh la nak merayap2..ceh...
sebenarnya boring...hihi..

ni galfren papa ni...
ally: zzzzzzzzzzzzzzzz
Continue reading...

Saturday, July 9, 2011

5 comments 7:46 PM

mengubat kerinduan

Posted by ally - Filed under
hai semua...lamaaaaanya x update blog..ni pon bukan nak update ape pon..hihi..cuma mau tinggalkan kalian ngan gambo ni..hihi..me rindu kamu sume..

ally: us@pulau manukan
Continue reading...