Friday, September 16, 2011

3 comments 5:41 PM

ahai..peach yg lawa

Posted by ally - Filed under
jeng..jeng..ni bukan nak gosip2 pasal lisa surihani n yusri tu..x amik kisah pon kalo diorg tu bercinta ke kawin ke..yg ai amik kisah tu cuma pasal kaler baju yg diorg pakai time open house kru tu..pada pandangan mataku sgt2 la lawanya..haih..tema utk nex year nya raya..haha..bole gitu ek..nmpk pale sgt ke kaler nih? tapi cantik..



lawa kan..ni kaler peach kan? kdg nmpk cam kecoklatan sikit..hihi..tetiba konfius kaler eh..ape daa..


okeh...x dpt nak bebel manjang...qalisya dah nyanyi lagu rock..ajak mamnya kuar jln2 kat luar tgk angsa..haha..daaaaa...

ally: selamat hari malaysia...=)


Continue reading...

Wednesday, September 14, 2011

3 comments 4:34 PM

her obsession

Posted by ally - Filed under
sejak ada baby..dok citer psl baby je kan? hihi..dah tu jadi kerjaya sepenuh masa skrg nih..hihi..


si kecit yg sgt suka isap kaki dia..tu psl bila pakaikan kasut, dia hisap lak kasut itu..her favorite..



orang2 tua kata, kalo anak isap kaki maknanya dia nak adik..ish3..anak mama ni nak kwn ye?


ally: seronok jaga anak sendiri..
Continue reading...

Monday, September 12, 2011

3 comments 5:32 PM

bukan tiffany blue

Posted by ally - Filed under
ahai..selamat hari raya semua...again..lama menyepi..kali ni bersiaran dari johor lak..fuh..fuh..hidup merantau je kejnya kami 2 beranak ni..ewah...


x byk nak update..cuma sedikit kuciwa ngan kaler baju raya kami..adoi hai..masa beli nmpk mcm tiffany blue..maklom saja la..agaknya dlm kedai ngan lampu2 tu wat mata pon jadi blur2..ceh..mcm buta warna lak..hihi..tapi xpe la..biru juga kan..so, save tiffany blue utk next2 occasion la..kena hunting bebetui lagi pas ni..


gambo kaki si kecit ni..sah2 la kaler biru kan..cam nak g main bola sepak..haha..



n kami..mini family..tahun ni giliran beraya di perak...parit buntar..jauh dah si kecit ni berjalan..merata negeri dia dah g..ceh..lantaran jadual padat kami beraya, x dpt la nak singgah beraya di rumah mami wani..sob..sob..


buat semua yg mengenali diri kami, selamat hari raya kami ucapkan..masih dlm bulan syawal kan ni..hihi...ampun maaf di pinta atas segala salah silap okey..

ally: bila ada si kecit ni nak melawa sakan pon x bole..abis shawl ai tu di tarik2nya..oh..anak omak..
Continue reading...