Thursday, December 13, 2012

2 comments 7:27 PM

alkisahnya baju..

Posted by ally - Filed under
me seriusly mmg xpnh pakai dress..serius..tup2, sekarang dah ada 4 helai dress, to be exact, poplook dress..
ni nana la ni perkenalkan ai kat web poplook..sekali tgk, hambik kau, hari2 tgk..tgk je la masa tu..x konfiden lgsg nak beli online..bukan ape, takut salah beli, sape pulak nk memakainya kan?

so far, setakat ni adalah satu baju je yg ai rasa besar giler..haha..mcm 2,3 org bole masuk dlm tu la..hihi..tp still pakai juga..nama pon dah beli..xpe la nmpk melayang2 sikit..haha..salah saiz, budget ai sebesar itu..eceh..xpe, pakai je..kot2 di ms hdpn terbesar, kompem cantik pakai..

n yg dress or lebih di kenali as penny dress di kalangan pemakai brand tpl ni, setakat ni x salah saiz lg la..tip top ngan bdn walaupun saiz m dia kdg2 berubah2..ni antara dress penny by thepoplook..

yg plain ni sume cantik..xde dlm collection pon lg...


oh, yg ni ai ada tp pinky version je..pink ala2 peach sikit..santek..lom pakai pon lagi..tah bila nak pakainya..


oh, yg mini polkadot ni ada 2, navy n the gorjes red..auwwww...


this version, ai rs made specially for christmas..too crowded..


n i have this lovely yellow..


yg ni lak the latest one..br je iklan pg  td..x out of stok lg..maybe x ramai yg minat..but i do adore the aqua..cantik je pd mata ai..



yg x bestnya, ai kan bf mummy, so agak ssh sikit kalo nak outings pakai penny nih. nak kena letak zip la kat depan or bhgian blkg..mcm dlm gambo bwh ni..amik dr grup fan tpl.


senang sikit kalo nak bf..nak mengepam kat opis pon sng..xde la nak selak menyelak..haha..

ally: mau jdkan penny as collection la..more is coming..kalo pregnan pon leh pakai lg..baju dwi fungsi..eceh..


Continue reading...