Thursday, April 18, 2013

0 comments 10:24 AM

~out of radius~

Posted by ally - Filed under
kadang tu org x fhm..ye mmg x fhm kalo x pernah rs sendiri..
peritnya diri sendiri yg tau..


*********************************************************************************
semalam my bos tanya soalan, emm, actually dia maybe nak kan penjelasan tentang sesuatu..soalannya mcm ni la, lebih kurang:

'kenapa semua org yg berdoa, ada yang doanya x di tunaikan?'

itu satu, satu lagi,

'kenapa ada org islam tak bertudung..dan yang bertudung pulak ada yg on off?'

n my bos is hindu okey..cuma becoz of he's free thinker, so dia byk fikir logik di sebaliknya..ai xtau jawapan yg ai beri tu menjawab ke tidak kpd persoalannya tu..how abou u?

mari berfikir di hari khamis..

ally: x suka bau rokok n x suka perokok...ok, tengsbai!

0 comments: