Saturday, December 17, 2011

4 comments 7:01 PM

~jauh di sudut hati~

Posted by ally - Filed under

Diam x diam dah sebulan lebih kot x update..mood berblog sudah ke laut..nun tersadai sampai ke kanada..sudah..merepek melalut dah..n sedar x sedar my little AQ dah 8 month++…wah..sgt cepat masa berlalu..kali ni bersiaran dr johor pulak..hidup nomad dah kami anak beranak nih..hihi..balik jhr atas permintaan ai okeh..pslnya hubby sudah kembali bekerja semula di sabah..balik sana semula tp lain co lak…scope keje yg lama..yg memeningkan kepala beliau tu…x perlu la di citer psl ape beliau ke sana semula..nmpknya mmg rezeki beliau mmg di sana..xpe la..redha je..mungkin belum masanya kami membina hidup bersama keluarga kecil kami ni…alah bisa tegal biasa..ye x? perancangan Allah selalunya memang yang terbaik untuk hambaNya kan?

Me bukan nak cerita pasal tu..hihi..maklom saja la..bila dah lama x berupdate, banyak citer nak story..tp line cam siput je kat kg nih..adoi hai..tu yg buat bdn lemah gemalai nak update..ko tau, bk facebook cepat je..ceh..tp masuk web lain, haram tul.. me ada beberapa ucapan khas untuk kawan2 nih..nak buat entry sorang satu kalo bole..eceh..tu kalo line x mcm siput la..ai nak msk kan photo pon berjam2 ko tau..so, x dpt la wat ms skrg nak bercerita ttg mereka..Cuma dpt draf je la dulu..kang kalo ai terpergi mana2 tempat yg tenet laju mcm arnab, ai update la lagi..

Sebab ai ni penanam anggur Berjaya, kenala cari sesuatu yg bole isi ms lapang..ye x? skrg ai sibuk buat baju utk little AQ..ala, buat pon dr lebihan kain2 perca..mak long ai kan tukang jahit..byk dia bg kain2 perca, mostly jenis cotton la..so, sbb xde menda nak buat, ai pon main gunting2 + jahit2 + deco2 la baju untuk si kecit nih..gambo semput siput je, so, x bole la nak upload..wala2..nt la ai share kan okey..

***********************************************************************************

Hai, rs nak balik penang, cr keje sana..haha..agak2 hubby bagi x?

ally: Lagi beberapa hari nak masuk tahun baru, thn 2012..azam tahun ni pon ada yg terbengkalai..ape tah lagi nak berazam yg baru..hihi..

4 comments:

gadiz meki said...

Jom sally dtg cn ngn AQ..i ngn ira ade leh jage uolls..:-)

sha said...

uih nape jauh sgt kat penang lak ally? dulu dok sana ke?

ira_bluebee said...

ngeh2..meh dtg ally meh..ktorg nak ke klang 2 dah jauh..

SHAZ D MAFIA said...

MAMA!! MEH KEJE CNI MEH.. AKU PON ADA.. LEY NK SIBUK2KAN DIRI KO.. KUI3~ TP NYE, ADA AQ PON KO DAH CUKUP SIBUK DIRI KO YG TAK SIBUK ITU.. MUAHAHAHA.. TP PE2 PON, MAI LE PENANG WEH~ ^_^