Friday, September 16, 2011

3 comments 5:41 PM

ahai..peach yg lawa

Posted by ally - Filed under
jeng..jeng..ni bukan nak gosip2 pasal lisa surihani n yusri tu..x amik kisah pon kalo diorg tu bercinta ke kawin ke..yg ai amik kisah tu cuma pasal kaler baju yg diorg pakai time open house kru tu..pada pandangan mataku sgt2 la lawanya..haih..tema utk nex year nya raya..haha..bole gitu ek..nmpk pale sgt ke kaler nih? tapi cantik..



lawa kan..ni kaler peach kan? kdg nmpk cam kecoklatan sikit..hihi..tetiba konfius kaler eh..ape daa..


okeh...x dpt nak bebel manjang...qalisya dah nyanyi lagu rock..ajak mamnya kuar jln2 kat luar tgk angsa..haha..daaaaa...

ally: selamat hari malaysia...=)


3 comments:

dedek said...

eh..ni bkn ke pink belacan tak pun dusty pink, same kaler dgn bju yg ko bg dulu sal..kalo x silap la

Fasha said...

ally, time raya aritu jumpa your mom, dia ckp sal tak balik thn nih, penat pikir sal tu sapa, tapi bila dah balik baru teringat ur name kat umah kan org panggil lain. ahaks

choclairissa @ intan said...

a'a rase cm kaler belacan :)