Friday, October 28, 2011

3 comments 10:23 PM

saya jumpa sayang saya lah

Posted by ally - Filed under
~entry ri isnin ri tu~


pg2 siapkan qalisya..nak ajak date..eceh..date kat jj bkt tinggi je la..bukan jauh mana pon..kononnya nak buka akaun saham qalisya, tp nye, berderet org.. malas la eden ni nak menunggu..kalo en suami ada, xpe la..mn larat nak dukung qalisya..walaupun pakai carrier n beliau tidakla seberat mn..tp kalo dkg lama2 lenguh gak..dah tu sape pulak ai nak kerah suh picit nt.. punya la berjalan sakan, walaupun cuma berdua je..n sempat lagi g melepak kat baby room..si kecil sudah sgt2 la mengantuk masa tu..sambil mengempeng sambil tdo..lenguh lengan mama ni qalisya..sempat tdo sejam juga la..semangat betul budak ni nak tdo..ish3..


pas bgn tdo..bagi dia renggang kan badan..eceh..then br la semangat nak round lagi..pegi ri isnin so, xde ramai org pon..g mkn kat kfc lagi..qalisya sgt suka kentang lenyek tu..sibuk nk mkn sekali..so, bg je la..kan kentang je..tapi ai minta without topping tu la..yg kaler coklat tu..just bg kentang lenyek tu je..

xde rembat ape2 pon..just nak beli krim2 qalisya tu je..stok dah sipi2 je tu..baik la top up segera..mujur la ada jual kat farmasi caring tu..cuma mahal juga la..lagi murah beli kat klinik...

kami ni, jln berdua je camni pon leh lama..hihi..kuar kol 10.30pg..balik kol 3..sah kaki jln...kalo g bertiga ngan papa, kompem kita dah balik..hiks!

ally: tajuk xde kena mengena langsung la...

3 comments:

|cerita-gadis-ini| said...

ayat entry ni nmpak sgt quick hapdet kan?dah jd mama memang sume nk laju je kan?haihh...bila la nk g jumpe qisya lg...qisya ok....heheheh

ally said...

haha..mau x cepat2..haha..tu dia..entry ri isnin, ri jumaat br siap..haha

Mrs.Qarlista said...

memang pun kalau dah jadik mak2 ni sume mende pun nak laju-laju..hehe..best kan bawak baby jalan2..cume lenguh sketla kan.. delisha pun suke jugak whipped potato tu.. selalu nad campur kan dalam bubur nasi die..hehe..