Tuesday, October 16, 2012

3 comments 4:48 PM

akhirnya..polkadot

Posted by ally - Filed under
kita langkau dulu entry yg kononnya nak publish tu ha..adoi la..tersadai kat draft je entry tersebut..bila masa tah nak perabih kan nya..

last weekend balik jhr..semata2 sebab nak tgk kesan rompakan yg berlaku kat rumah kg tu..nyampah sgt coz set hantaran hilang..x mau citer r..bikin hati panas....

move on..niat hati mmg nak amik sekali kotak pengganti goodies bag utk akikah qalisya nt.

niat di hati nak gable box mcm kat bawah ni..harga pon reasonable..tp xde stok..dah plan dah nak decorate matching ngan kaler kuning..hihi..kan cantik gray + yellow..tp sbb xde stok beralih la ke kotak lain..


nampak pulak kotak ni..all white pulak..cuma designnya lain..


pon sama, plan nak design match ngan kaler kuning juga..ape sal tah mata aku ni nampak kaler kuning tu cantikkkkkkk yg amat...
harga dalam 80 sen je sekotak tu..ok la juga kan..rata2 yg ai jumpa kotak je harga rm1. so, mmg kompem la ngan kak wazia, nak amik dlm 120 pieces.

tup2, di hari kejadian, kotak tu x cukup pulak..sedey..=(

tp yg bestnya kak wazia suggestkan kotak polkadot, dgn harga yg sama..seronok kau..mmg pnh usha2 kotak polkadot tu, tp harga rm 1 per piece, mcm over budget pulak..ni tetiba bulan jatuh ke riba, dpt kotak polkadot plus harga 80 sen je..terus la amik..walaupun masa tu tekad nak juga kotak putih, tp adik ai kata, kalo amik kotak polkadot, x yah nak hias bagai..minimalis..ececeh..so, grab je la peluang depan mata tu..

ni la kotaknya..agak2 kaler ape sy amik?



saya amik kotak je la..xde riben bagai..tgk la kalo rajin, wat la tq tag sikit..

so kepada sape2 yg masih mencari goodies, bole la pm kak wazia ni..dia pon ada sediakan pakej2 goodies box ni..siap kerepek2..tau je la..dia based di batu pahat yg terkenal ngan kerepek2nya..kalo in budget, mmg bole sgt..

semua pic ni ai amik dr fb CEMILAN STATION

ally: yg mana satu pilihan polkadotku?hihi


3 comments:

FARHANA said...

sal..dia boleh delivery ke sini ke?

ally said...

bole sgt2 na tp plus kos postage la..best deal ngan kak wazia ni..rumah dia penuh kotak je..geram ai tgk..hihi..

Anonymous said...

assalamulaikum dear

tqvm promote kami kat blog adik. hihihi malu pulak ehhh, sorry er tak dapat memenuhi cita2 awak yang deco kuning tu. Apapun tqvm tau.....