Monday, October 1, 2012

1 comments 1:48 PM

~hati berlagu riang~

Posted by ally - Filed under
sambil menikmati ovaltine 3 in 1 yg ai dapat percuma masa g expo d mid valley semalam, bertemankan roti untuk lunch hari ni..alhamdulillah..pagi2 td dh murah rezeki, ada si chantek yg baik hati belanja nasi lemah eh nasi lemak sebungkus..kyg sampai tghari..so, end up stay opis je konon2 buat keje..haha..

he is here...*rasa nak lompat2*..haha..bak kata kak mas, rindu-rinduan..yg duk PJJ tu tau la kan..kadang2 tgk kalendar, menghitung hari bila agaknya hubby nak balik..haha..tau2 ptg sabtu suh amik di stesen komuter port klang..mau melompat gembira masa tu..*yeay, ada org bole teman g mid valley*..surprise yg menjadi..haha..selalunya bila dia nak balik tu, ai mcm ada six sense gitu..ni tetiba without warning, sudah ada di depan mata..

n qalisya..lagi la suke..kan dah pandai sebut 'pappa'..mama je x pandai sebut lagi..*jeles*

oh, br sedar, byk entry nak buat..tp la ni nak buat nota dulu la..sem pendek, so, kena rushing..7 minggu je nak abiskan silibus..

to remind me, ai nak wat entry pasal:

1. interview biasiswa
2. expoplay n learn discovery
3. review produk moogoo:scalp cream

ha, tu je la yg ai berkobar2 nak tulis, tp tah bila..kang lupe pulak..remind ai okey!

akhir kata...amik dr grup KIM

ally: rasa nak balik cepat2..rindu qalisya pulak bila tgk gambo tu...cute!

1 comments:

FARHANA said...

tq!..i memang chentek..lalalala