Thursday, November 8, 2012

1 comments 10:55 AM

craving for durian crepe...

Posted by ally - Filed under
hok alah, mmg  menyemai tekak sungguh la...sejak nampak sang durian crepe di fb nih, tekak ai teringin la sgt2 nak mkn..

ko tau, siap google lagi kot2 ada yg buat area klang n s.alam nih..melting beb..peh..sape pnh mkn? sedap x?

me mmg teringin la sgt2..tp apekan daya yg ai jumpe sekitar s.alam ni, ada yg dah amik order psl overload sgt, nak g bercuti sempena deepavali n lain2 lagi la..

so, ai google la resipinya..sbb rsnya mcm buat lempeng je..haha..ada byk resepi..ada yg guna sampai 5-7 jenis tepung tu nak buat crepe semata..fuh//fuh...yg tu leceh la sikit buat ai yg jarang2 la masuk dapur nih..

tp ada juga yg simple yg mungkin bole ai cuba..

tup2 jumpa blog ni..siap bg guideline lagi..best..

taken fromintankitchen




oh la..mmg menawan kalbu...sedapnya...ha, tu kaler hijau..bole buat mcm2 kaler..but mostly yg jual tu, diorg letak kaler kuning..

macam ni..taken from here


ha...sedapkan..sedapkan..hihi..

ally: ceh..kalah org pregnant nye mengidam..

1 comments:

FARHANA said...

aku pun xngidam pape...kih3...