Tuesday, September 21, 2010

3 comments 12:55 PM

ya ampun

Posted by ally -
fuhh..lama x jenguk ini blog juga rakan2 yg lain..dah byk ketinggalan nih...congrates to atiey yg telah selamat menyertai ini club..bole tgk gambo kat sini..farah pegi ye..hehe..congrates manyak2 aty...=)

x lupe juga mau wish selamat hari raya walaupun sudah masuk 12 syawal hari ni..tp raya kan sebulan..hihi..so, selamat hari raya k kawan2..mohon maaf atas segala kesilapan n kesalahan..=) juga jaga makan k..pastinya banyak event openhouse lepas ni..

huh..jenuh lak nak menaip..haha..lama x practice..

n to nawal, yg nak join club juga friday nt, wish u all the best..maaf juga..tidak mendapat keizinan hubby utk pergi ke sana..=(

ku doakan dr kejauhan n nantikan je la hadiah kecilan dr ku nt..pos saja..hehe..semoga semuanya selamat..aminnnnnnn...

malas den nak amik gambo ry yg cume beberapa keping tu dr camera..so..ai hidangkan gambo sy yg sedang gemuk dgn jayanya n hubby yg juga giat membesarkan perut..haha..

diambil di rumah shaz, raya ke-5, recycle semula baju raya sy..


ally: perlu masa 2,3 hr lagi untuk semangat kembali pulih..he's back to sabah last sunday..sob..sob..

3 comments:

farahfatihah said...

alaaa ally xjadi datang ek huhuhu

SHAZ D MAFIA said...

MAMA!!! I LOVE U!! THANX 4 COMING OVER~~ MUAXX MUAAAXXX!!

dyah07 said...

sabar ye wahai eally..kita da sama kapal..bila hubby akn bertolk blik umh di bp..tpksa la sya kuatkn semngt n air mata jgn bg jtuh...but at the end akn jtuh jgk..ngis sorg2..emosi mmg kna kuat..saya lg dok sorg2 kat pitrajaya nih..my hubby dok ngan mak dia di BP..hm..semoga bertabah n sesama la kita mintak tukar yek!hope kita sesama dpt pulang ke pangkuan suami..hee!