Wednesday, June 1, 2011

2 comments 2:37 PM

pantang abis pantang

Posted by ally - Filed under
~entry terpendam jadi pekasam..sekian~

ye, sy mmg pantang betul bila dah abis pantang nih..mmg nak berjalan je..hehe..kebetulan lak area umah sini ada kenduri, so, x dpt la nak tinggalkan qalisya kan? ewah, so, dgn jayanya telah bawa si kecit ni kuar sekali..

kelek je si kecil ni..x beli lg baby porch or baby sling lg..stroller pon x bawa..nun ada kat johor tu..so, main kelek2 sajala..destinasi ke taman botani, putrajaya.. bersama mami wani..

ngah sibuk2 amik angin, qalisya pon nyempat juga poo poo..oh anak mama ni...ish3...x nyempat2


qalisya sgt behave..duk ngan mami wani..tunggu mamanya siap solat dulu..

mami wani cayang..terima kasih bawa kami jalan2..ni first outing qalisya ni..lain kali kita kuar lagi ek..tunggu qalisya beso sikit la ye..baru best..bole main kejar2..haha...

ally: mcm x pcy je bawa qalisya g dating...

2 comments:

farahfatihah said...

comenya...dah habis pantang yer...jaga diri leklok

SHAZ D MAFIA said...

NO HAL LA MAMA~ SMALL MATTER JE. LG LAK MMG AKU SGT NK KUA DGN DAK KECIK ITU.. BLAJOR JD "IBU" LA KONON~ HAK3~

THANX SBB KO DH DGR MCM2 CTER AKU.. SIAP SMPI MASOK DLM MASJID PNY DOK BGOSIP.. ASTAGHFIRULLAH~ BDOSA NYE AKU.. =='

PE2 PON, DO HOPE 2 C U SOON~ KALO RAYE KO TLAJAK KE PENANG, ROGER2 LE YE.. SBB TAKOT KALO KO WAT "SURPRISE", AKU LAK WAT SURPRISE UTK KO D KLANG, JENUH!! HAHAHA..

NIWAY, TAKE CARE TAU!! JGA DIRI, JGA QALISYA BEK2.. MUAAHHHH~ ^_^ LUV U MAMA!!!