Tuesday, May 24, 2011

2 comments 8:59 PM

~love is in the air~

Posted by ally - Filed under ,
lama dah sy kenal si cantik ini..lamaaaaaaaaaaaaa..byk kenangan yg tercipta....menyaksikan jatuh bangkitnya beliau dlm kehidupan..menyaksikan saat bahagia dan deritanya beliau dlm percintaan..namun semuanya beliau atasi dgn tabah..berkorban demi kekasih hatinya, tapi pengorbanannya tidak di hargai..

dulu, ketika melihat beliau n bekas kekasih hatinya itu, hati terdetik, mereka mmg pasangan yg sepadan..terdetik juga doa supaya jodoh mereka berpanjangan..tapi, kuasa tuhan, tiada jodoh antara mereka..siapa la yang bole menjangka perkara begitu akan berlaku kepada pasangan yg ai anggap paling serasi..

itu cerita lama..kini..

bekas kekasih hati tu dah bahagia dah pon..mungkin...

dan si cantik ni pon sudah menemui pengganti..saya berdoa, jodohnya kali ni cukup kuat..cukup..cukup..kuat..

~love is in the air~


untuk si cantik ini, si cantik yg happy go lucky...si cantik yang suka la ketawa kuat2..haha..si cantik yang rajin wat nota dlm bentuk jadual..si cantik yg suka menolong.. i do wish for your happiness..Alhamdulillah, akhirnya sampai kepada penyatuan walaupun baru separuh jalan.. InsyaAllah, aku berharap jodoh korang kuat..amin..amin..

nana, aku sayang ko..semoga bahagia selalu okeh...sob..sob..rasa sedey lak..tah knp.. na, ai amik gambo kamu dr fb..hehe.. 

nana, aku tau mak ko tentu x nak korang tunang lelama kan? hehe..so, kena la gtau ai bila majlis kamu ya..nak dtg menyibuk..nk dtg meraikan..nak dtg makan..bole gitu ek..


ally: semoga bahagia menanti kawan2 yang lain..

2 comments:

NANA said...

sal..terima kasih!terima kasih!entry ini sgt menyentuh...sgtlah touching..smpai gugur jugak airmata den ni..[serius taktipu]...alhamdulillah untuk perjalanan kali ini..sgt bersyukur!Allah Maha Besar kan?dh xnak ingat kisah dulu..tp bila bc entry ni buat i teringat..tapi xpe...sbb entry ni mmg best..
bc awal2 td..tbe2 sape la si cantek tu kan?cantek ke aku ni?hahahaha....

NANA said...

eh..lupe nk bgtau...mak aku mmg xsuke tunang lame2 ni..tp nk bt camne kn?hehehe..insyaAllah dlm bulan 2 @ 3..ms tu ko de lg kat sini smbg master kan?ko kn rewang tau..hehehehe....cite ko part yg aku gelak kuat2..memang jd isu lak ms e-day aku..smpai ditegur oleh puan zuraidah selaku sepupu wafi..tp dia ok..sporting..takut yg lain2 la kata pe kan?[ketawa kuat mmg xleh nk ubah..kang sakit rahang aku cover gelak..hahahaha]