Sunday, May 8, 2011

4 comments 10:18 PM

oh..terima kasih

Posted by ally - Filed under
sempena hari ibu hari ni, pagi2 dpt panggilan dr papa...ewah..

very first time dpt wish ini..bangga kejap..ewah..

xde ape sgt nak update nih..malas nak transfer gambo..pdhal nak update psl anak ai yg berkulit mahal itu..tp nanti la ek..tgk remedies terbaru ni samada sesuai atau x dgn dia.kalo x sesuai need to go for specialist..doakan qalisya cpt2 recover okeh..

oh ya..nak baca psl me n qalisya bole g kat blog kwn2 sy ni k:

my bestfren meletop

anis qalisya

buat mama anis qalisya

nama saya anis qalisya

terima kasih ya kawan2 yang dtg melawat me n qalisya.. *eh..korang yg dah jumpa aku ni tgk aku gemuk x?*
terima kasih utk semua doa, keprihatinan, hadiah n sume2 la..

x lupe juga..selamat hari ibu kepada mak, ibu juga kawan2 yg sudah bergelar ibu dan yang bakal bergelar ibu..

*****************************************************************************
qalisya pon bg hadiah hari ibu mlm td..si kecil tdo ngan sgt nyenyaknya..sampai mam yg kejut dia utk minum susu..risau si kecil lapo..hehe..paksa dia bgn tdo n minum..

ally:sebab qalisya berkulit mahal n menyusu badan, saya kena sentiasa jaga makan...ni bole kurus lg ni..hehe..

4 comments:

♥♥relyza♥♥ said...

qalisya berkulit mahal? ada eczema ke? dah bape bulan ekk baby awak?
eeh...malam mother's day sume baby bg mommy mereka hadiah tido lena ekkk...ngeeeeeeeeeeeee

cerita-gadis-ini said...

xgemuk pun sal..maintain!

mommie yuyu said...

happy mothers day ally..
qalisya jenis kulit sensitif ke?
doc ckp apa?

ally said...

anor: hehe..anak ai mmg berkulit mahal..kene try n error product mcm baby bath, lotion, baby oil..n yes, sheis having eczema..hrp2 cepat la dia recover..kesian tgk..

nana:hihi...maintain bdn kot..tang tu naik je..haih..lelemak menurun ke bwh..tensen

yuyu: haah, qalisya kulit sensetif..lg2 cuaca skrg panas je..kesian tgk dia asyik x selesa..