Saturday, May 14, 2011

2 comments 10:27 PM

dalam angan 2011

Posted by ally - Filed under ,
okeh..mood berangan dah sampai..he..dah minta juga permission hubby utk potong rambut..dia kata asalkan x botak mcm qalisya sudah..ewah..ada ke patut nak botak cam qalisya..rambut qalisya sendiri pon dah makin tumbuh byk..hehe..biar pjg sikit..bole makeup2..ewah lagi..

oh..mmg la nak ptg rambut..cuma xtau mana yg sesuai ngan bentuk muka ai..

ok ke kalo buat bob style...dedek, aku teringat ko pernah wat pony hair..


atau, short-pixie style cam ni? pendek kan? last time berambut pendek ni masa zaman sekolah..


atau wat layered je cam ni?ok gak...simple..masa belajar dulu ada gak wat cam ni..


ni pon sama..layered juga..cuma nmpk lebih agresif pada potongan nya


 tapi, x bole la potong cam style di bawah ni..mau terkejut papan qalisya nanti..rock tu mama..punk lagi..haha

ally: rambut dah la x selebat mana nih..

2 comments:

mommie yuyu said...

ally jangan potong pendek sgt.at least biar boleh ikat.sbb skrg musim panas..sbb kalau paras2 bahu je rambut..nnt jadi rimas..mcm yuyu ni.baru ptg rambut alar2 boobs tu..mula la menyesal..nk ikat x lepas..kepanasa sampai naik ruam kat leher..nk ptg pendek lagi, hubby dh x bg..menyesal

SHAZ D MAFIA said...

MAMA.. KO ADA RMBUT KE NK POTONG NII?? HAHAHA.. MAIN2 JE, JGN MARAH.. POTONG SKIT2 DAH LE.. KE KO NK AKU POTONG KAN?? MCM AKU WAT RMBUT ANIM ZMN KTE DOK KOLEJ DULU.. HEHEHE~