Thursday, January 12, 2012

3 comments 1:25 PM

sepoi2 bahasa

Posted by ally - Filed under
hai..hari ni hari ke 4 keje..dah x risau meninggalkan qalisya ngan nenek beliau..si kecil tu pon dah x heran kot mama dia nak pegi keje..hihi..Alhamdulillah..semuanya dipermudahkan setakat ni..walaupun rs cam kelam kabut sikit pagi2 tu, tp so far leh handle lagi..n yg paling x best adalah masa bersama qalisya terhad sgt..sampai umah dah kol 6.30..gitu gini kol 8.30 dah tdokan dia..kene tdo kan awal coz kalo lewat je tdokan dia, mula la tdo x nyenyak, meragam je nt esoknya..ssh la nenek dia nak wat keje nanti..


******
hal keje lak...fuh..penat..25 jam per week..mmg penat..jadual ai agak lapang pd hr rabu je..yg lain, mmg full..xpe, cr pengalaman..lom ada plan lagi after 4 bulan ni nak wat ape lak..


******
tentang cabaran bf n masa mengepam..sempat lg dlm jdl yg pack ni, cr masa utk mengepam..selalunya sempat 3 kali..tapi ni dah 2 hari cuma sempat pam 2 kali je..kol 1 ptg n 5 ptg....huh, seksanya B ni menampung susu..hihi..sepatutnya pam kol 10pg, 1 ptg n 5 ptg..br la bagus untuk didi sy..walaupun qalisya xde la nak minum sgt susu kalo siang..sbb tu la bdn halus mulus je..risau pon ye juga..bukan dia x nak minum susu guna botol tu, cm mmg perangai dia mcm tu..dr sy belum keje lagi, mmg sikit je kuantiti yg dia minum siang..sepanjang keje ni, dia cuma bole abiskan 6 oz je sehari..2 kali minum je..makan pon buah2 n roti je..x nak dah bubo..risau2..hrp2 berat dia maintain normal je la..jgn la masuk kategori kurang zat pulak nt..

ally: qalisya br ada 1 gigi yg br nak tumbuh sepoi2 bahasa..haha..

3 comments:

|cerita-gadis-ini| said...

boleh eh gigi tumbuh sepoi2 bahasa?haha

sha said...

tu la dok carik gak tang mana yang sepoi2 bahasa tu ally. haha

wanie said...

kak ally.... sumpah sakit sangat2 bila cik B full with milk, sakit kepala.. cam org migrain... wanie dpt sekali sahaja mengepam... kelam kabut nak imbangkan stok kuar ngan masuk.. keluar 25 oz masuk 19 oz...