Saturday, September 22, 2012

2 comments 4:25 PM

drooling.....mari menabung

Posted by ally - Filed under
okey..memang lama aim menda alah ni..aim je la kan..since spectra 3 mcm hidup x segan mati x mau..haha..bunyi mcm motobot dah..kena servis la gaknya ni kan..so, berangan2 akan freestyle ini..


harganya tok sah ckp la..mostly kat kedai rm2000++..kalo online pon yg ai jumpa ada la dlm rm 1600++..dah naik harga..previously dlm rm1500 bole dpt dah..

tapi amount mcm tu, nak kuar sedepuk mmg urut dada la..mahal sgt la..ni bg ai la..rs cam duit lebih diperlukan utk benda lain..but i'm trying good enough nak invest pada pump ni..mana tau kan, ada rezeki lebih..

so, meh le menabung utk merealisasikan impian..

ally: ada sape2 ada info mana2 online shop yg bole dipercayai n menawarkan harga terbaik?

2 comments:

FARHANA said...

sal...nti share pump yg ok kat i...xkisah 1 shielded pun xpe..jnji boleh guna batery dan letrik..2 in 1..hehe

sha said...

yang, kat kedai ni ada jual yg murahan. RM1399 je okeh. i pun mcm aim nak beli gak. hiks

http://www.qbabyshoppe.com.my/