Tuesday, September 25, 2012

2 comments 12:10 PM

too much chemicals

Posted by ally - Filed under
okey, sejak involve ngan brg2 organik ni, ai mmg aware sikit pasal chemicals yg ada di dalam produk2 yg kita gunakan..macam body wash, syampoo, lotion n mcm2 lagi la..tp nya tau je la..rata2 produk yg ada kat pasaran ni paling tidak mesti ada 1, 2 jenis chemicals, kadang tu sampai x terkira byknya..ape bole buat..yg organik tu mahal harganya..tp siki2 ai bertukar juga la..mostly brg2 penjagaan diri utk qalisya adalah natural produk..yg semestinya  jenama moogoo..yg tu je nmpknya berkesan pada qalisya..head to toe, sume moogoo..xpe la invest sikit utk anak sendiri..ye x?

ni ape yg ai dpt dr allnaturalfoods


tengok la sendiri, tah brp byk tah chemicals yg diserap oleh kita..fuh..fuh...byk juga yg link to cancer..adoi hai..ngeri tetiba...

n for those yg masih mencari produk sesuai, bole try produk moogoo...thumbs up!


hope lps ni produk moogoo sng didapati..katanya will coming to watson..tp xtau la bila..currently just beli kat farmasi caring je..kalo ada sale, murahan la juga..

ally: tunggu gaji nak borong eczema starter pack..dah abis sudah..

2 comments:

yuyu jannah said...

mongoo.. x penah dgr pun, mahal x?nk cuba cr la pasni

ally said...

yuyu..hihi..bukan mongoo..hihi..tapi moogoo..hihi...satu set starter pack utk eczema dlm rm 187. tp kalo survey2, leh dpt rm 150++..