Thursday, September 20, 2012

4 comments 11:19 AM

mari komplen ramai2..

Posted by ally - Filed under
punya lamaaaaaaa x online group2yg ai join kat fb tu..tup2 tau ni ha...bole ek,depan ni buat marketing mcm ni..buat statement yg Elken Spirulina ni boleh menggantikan susu ibu g tidak ternilai n x terbandingkan tu..hai, ntah ape2 je la..nak buat marketing pon pada2 la..biarla nampak bijak sikit..jgn fikir untung je weh..kene juga fikir impak pada society..ha, kan kuar ayat bombastic aku nih..

truly, mmg menyampah wei..lain la kalo iklan tu kata baik utk ibu2 yg menyusukan, sebagai suplemen la..tu logik la juga kan..

kita sebagai customer pon xde la bodoh sgt kan?

elken spirulina ciptaan manusia, susu ibu ciptaan Allah..

jom komplen!


ally: logik x logiknya...

4 comments:

FARHANA said...

sal..i jadikan u idola i untuk berikan susu ibu juga...hihihi

gadiz meki said...

sal..still bf ke?..kagumnye..

ally said...

nana: haha..cari org lain weh..kdg2 aku miss mengepam juga..thanks for reminding me okey!

dedek: masih bf dek..harap ada rezeki qalisya sehingga 2 tahun..itu hak dia..ececeh

yuyu jannah said...

adoyai...statement memalukan kompeni sendiri betul... sape punya idea la tulis motto camtu.

go for breastfeeding ibu2..yuyu je sekerat jalan..terpaksa sbb jd pjj mama..