Monday, May 10, 2010

3 comments 5:34 PM

semakan artwork

Posted by ally - Filed under
hehe..br balik dr pt raja..gi semak artwork yg sy bg kat diorg before diorg printing..betulkan peta..dah bg yg betul pon leh slh..padahal dah siap lukis tu..emm..xpe la..ok la tu..no big deal..nm n ejaan sume betul..no spelling mistake..

kad sy sgt simple..one piece card..

harap2 sume guest bole baca n dapat sampai ke rumah sy nt...*wink..wink..*

tau ape perasaan bila tgk nama kt n partner kat kad tu? hihi..ya, sgt gedix..mcm x pcy sy nak khwn..*wink..wink..*

kad sy di inspirasikan dr koleksi kad ilikecard

contohnya seperti ini




simple kan..sy mmg suke kad yg simple2 n dlm ms sama save budget..

tetapi, walaupun cuma one piece card, sy ikhlas menjemput kamu2 semua..=)

jemput dtg ye..insyaAllah will make one entry when the card is ready n collected your address..hehe..

please save the date ya..

eh

also inspired by this..tp memandangkan kad sy adalah 1 piece, so, ni dlm angan2 je k..berangan itu indah..yeeha..=)


(x igt lak amik pic ni kat mn..owner kad sila bgtau k..rsnya ni googling somewhere..)

ally: kad putih suci..ewah..

3 comments:

farahfatihah said...

wahhh kat pt raja ada ekkk
kat ne ek ally?

my note said...

aka nikah bulan 7 ker..., x lama lg 2.., nanti jgn lupe jemput saya ye....

ally said...

farah: ada je farah..cuma kedai printing je tp byk gak cth2 kad jemputan..sy cuma hantar printing je..dpt la murah sikit....

mynote: yup..nikah bln 7..byk x siap lg ni..kn maraton..hihi..will do dear..rs lom link kamu lg..nt sy link k..