Thursday, May 6, 2010

4 comments 2:55 PM

lamanya

Posted by ally - Filed under ,
dah lama x update blog ini..sy sgt2 busy dan juga baru kehilangan atuk yg tersayang..

coretan2 mengenai ape yg berlaku saya coretkan di sini dan sini..semoga roh arwah ditempatkan di kalangan orang2 yang beriman...amin..amin...

AL-FATIHAH

**********************************************************************************

back 2 normal mode..perjalanan preparations sy ada terencat sedikit..tp x pe la..bole move on lg..hehe..

ini ape yg sy wat mggu lepas..waktu ni mak abah n aca xde, g hospital,melawat atuk yg sakit (ketika itu), sy lak tggl umah jg adik sy yg nak sekolah esoknya..so, dr xde ape yg wat..sy tampal sticker sy pada goodies bag yg cuma 200 pieces je tu..utk kwn2 sy je..yg tetamu lain, mak yg uruskan..sy x msk cmpr hal itu..hehe..



itu je..belum letak ape2 accessories lagi..hihi...nanti la..lom sempat pon nak beli lg..

ape yg sy letak dlm ni? hehe..sudah di fikirkan cuma belum di realisasikan..hihi..wish me luck..=)

ally: oh ya..br semalam hantar print kad..ya..sy diy je..

4 comments:

farahfatihah said...

wahhh goodies bag kita serupa tp x sama hehehe gud job!

ally said...

hehe..yup2..sama tp x serupa..seronok juga menampal2..hehe..

aziraarif said...

eh, ok jugak eh letak dlm paper bag mcm tu, murah sikit kan..

ally said...

aziraarif: yup..ok je kan..lagi bila kita hias2 kan, mesti jd cantik..=)