Friday, October 1, 2010

6 comments 1:09 PM

his reaction

Posted by ally - Filed under
*****AGAIN, NI ENTRY LAMA YG TERPERAP..DITULIS PADA 17 OGOS 2010..ENTRY PASAL KAHWIN PON X ABIS CERITA LG KAN..SUDAH TIADA MUD..MUD SUDAH BERTUKAR SKRG..HEHE *****

sy x bgtau lagi pada famili kami mengenai berita baik itu..

sy cuma nak hubby org pertama la yg tahu..

regret sikit la sbb sy mengimpikan kami g check up sama2..tp x pelah..yg penting hubby tahu juga kan..

bila dah mlm tu, dlm kol 9.30pm tu, hubby msg..

kami mmg biasa mcm ni, time tgk tv n tgh2 rehat di kala mlm ni, selalu msg..kol, bila nak tdo..ms tu private sikit..hehe..ni kan ngah tgk tv, ramai tau famili sy..segan je kalo ckp jiwa2..haha..

sy terpikir cm ne la nak gtau hubby sy ek..hehe..rs malu tiba2..=) ceh, mcm gaya zaman2 bercinta..hehe..tu sudah mestinya..kan pjj...lagi la rindu..

then dpt idea nak gtau camana

sy tny dia buka td mkn ape, n dia jwb mkn ns goreng daging (cian hubby sy nih..=( ) n dia tny sy balik, sy lak mkn ape buka td..dan sy jwb ini; emmm..biasa je..budak kenit dlm perut nih minta bihun sup..=)

hehe..x sampai bbrp seconds tu hubby call..sy dah lari masuk bilik..haha..perangai x berubah tul..

xde bg salam ke ape ke, terus hubby tny, budak kenit mana?

wala2..hubby sy nih..haha..musti dia curious je..hehe..sy gelak2..pastu dia tny lagi, betul ke ni ada baby dlm tu? syg g check ek? bila pergi check..

fuh..manyak wo, dia tny dan dgn seperti tdk sabar..haha..sukenya...

sy cume ckp i love u!

hehe..n sambung gelak lagi..manyak rindu sm hubby..nasib ada phone..kalo berutus surat lagi la haru..hihi..jenuh weh nak tunggu surat sampai..

then, dah abis gelak2 + cyg2, br cerita..

reaksi dia yg excited tu (walau x nmpk virtually, tp bole agak aksi2 dia..hihi) buat sy sgt happy..

terima kasih tuhan..=)

imej from here

kami akan bgtau pada family masa raya nt..buat ms sekarang biarlah rahsia..ewah..


doakan sy n budak kenit nih berjaya mengharungi trimester pertama ini dgn selamat n jayanya...

ally: lalalalalalala.....hati berlagu riang..

6 comments:

farahfatihah said...

wahhh nape xpost entry ni b4 raya huuhuh tahniah tau!! jaga diri bebaik yer ally..=)

♥ sha ♥ said...

sweetnyerrr! haha.
mesti ur hubby cam x caye je tu kan ally

cerita-gadis-ini said...

comel!

ally said...

farah: hehe...x bole post b4 raya..both family tau pun masa raya..perlu utamakan mereka..=) ewah..

fasha:yup..rsnya sampai skrg dok x pcy...hehe

nana: =)

.:Mrs. Engineer:. said...

ally....congrates...take care tau... :) sy br tau...br nk bce blog...he3...

ally said...

yani: tq laling..hehe..pasni ank2 kita leh kwn..hehe..