Thursday, August 18, 2011

2 comments 10:40 PM

~di hari raya, terkenang daku kpd si dia~

Posted by ally - Filed under
dah 18 hari berpose..kejap je kan..tau2 nak raya dah..tup2..dah hujung tahun..tup2, sume update tang azam tahun baru..ewah..ape kena mengena lak..

jom balik kg ri ahad ni..naik bas je..hihi..tiket x yah beli dulu kot..masih byk kot bas ke bp tu..mau amik kete, amik baju raya, teman hubby interview kat jb, borong kerepek2, borong kuih yg tiap2 tahun wajib beli, nak buka pose ngan famili juga..x sabar nak wat sume tu..paling x sabo nak jumpa hubby ri sabtu ni..si dia cuti awal seminggu..giler, lama tu cuti raya..seronok2..tu sebagai ganti beliau yg byk bekerja time weekends..dpt la spend time lama2 sikit...

oh, this time giliran beraya dgn famili in law pulak..but still akan balik jhr gak..tp maybe raya ke3 or 4 la kan..adil n saksama..mcm last year gak..raya ke3 dah balik klang..so, dpt raya kat 2 tempat la..lg seronok, ry kali ni bersama girlfren papa ni..

n last..our theme..tiffany blue..manyak suka..

baju lom siap so, x bole tunjuk..susah cari kaler ni...

 
oh la hai...sgt cantik la kaler ni..seunik n seromantik namanya..ewah...dah tukar kaler favorite dah ni..n sy sendiri rs, cik baby lebih cantik ngan kaler ni..walaupun koleksi bajunya byk juga yg pink..not so in la si kecil ni ngan pink kaler..hunting for more tiffany dress utk si kecil ni..

ally: mood 'you don't know women'

2 comments:

|cerita-gadis-ini| said...

tiffany blue..boleh buat wedding aku sekali...eh???hehehehe..qalisya jadi flower gal ok..hehe

ira_bluebee said...

ehhh i pun dah terbekenan ngn kaler nie...nak tema kawen pun kaler nie blh???hihihihi