Thursday, February 11, 2010

4 comments 1:14 PM

D.I.Y: CARD

Posted by ally - Filed under
lately sgt bz ngan keje2 opis..fb pon dah semakin kurang ku layan..apetah lagi nak main farmville..mmg kutinggal kan..dah 3 hari berkursus..kursus dlm kampus je..sgt boring n ngantuk..pon begitu sempat gak ak menulis kat blog ni..hehe..xtau ada org bc ke x jurnal harian ak ni..tp yg penting xde la ak stress sgt nak wat sume ni..
and
tetiba berangan nak D.I.Y card sendiri..
yang simple..
yang terang & jelas petanya (ade ke kad kahwin yg x clear tulisannya ek..cmne nak jemput org dtg tu)..hehe
dan yang penting
yang jimat..
pasalnya xde org yg begitu beria2 simpan kd kahwin
tp ak simpan tau kad2 kwn2 ak tu
kenangan
really admire on this card, tp x igt la pulak amik kat mn..terima kasih la kepada tuan punya pic..minta izin publish kat sini ye

and also admire to this 1
amik dari ilikecard

ally: macam la rajin sgt ak ni nak D.I.Y..banyak keje lain kot ak nak wat..hehe

4 comments:

Fuchsia said...

hi dear. awk yg kwn faezah kat sains jhr tu eh? ahaks.. boleh plak terjumpa kat dunia blog ni yeh

ally said...

fasha..haah..hehe..kecilnya dunia ni..masa blogwalking last month, terjumpa blog fasha nih..tetiba nmpk pic zaza n hubby pakai kaler grey tu..gelak sendiri je la..dlm hati kata..la kakak sepupu ku rupanya..hehe

♥♥relyza♥♥ said...

yea yea
nx wk dah nak start DIY kad plak

ally said...

rajinnya relyza..saya ni cume berangan2 je..hehe..