Monday, February 22, 2010

4 comments 5:03 PM

exhausted

Posted by ally - Filed under
wah..maraton sggh..sgt penat nih..br balik dr jumpa vendor..hope everythg settle..pas ni bz lak nak masuk lab..emm..rs mcm nak postpone khwn je..(edisi berangan lg..kompem la x bole..hehe)

setakat ni xde ape yg settle..
lom jumpa mak andan yg berkenan..haha..
maklum la..nak kata ak ni cerewet xjuga..
tp lebih suka bekerjasama dgn org yg kita senangi..kang hari2 gaduh je kan..x puas hati la ape la..so..sabar ye sal..cr lagi..byk lagi yg ko lom jumpa nih..
sshnya..
bulan 7 ni x lama je lagi nih..knp la ak masih x sedar2 diri lagi ni...

*sigh*

baju nikah, settle..dulu kononnya nak cr kain sendiri + nak design sendiri (ya...sy berangan je time tuh)..
tp last2  sume tu serahkan kat huzai..
bg dia pk lak`ape yg sesuai..n selalunya ape pon pilihan dia, tentu cantik n menepati kehendak ku..
so mls nak pk2..bagi dia lak dok pk..

*sigh*

gift utk nikah br siap 50 je..nak kene wat lg 50...hua..penat la pulak..tu la gatai tgn nak wat sendiri..ok..xpe..cuma 50 je lagi..chayok2..

*sigh*

counting on this march..
ada byk agenda..
paling penting nak jumpa en.tng..
ssh betul PJJ-percintaan jarak jauh..

*sigh*

n x dpt bygkan if PJJ yg ni lak..perkahwinan jrk jauh..
emmm..
agak2nya bole ke menghadapinya ek..
sorg d jhr..
sorg d sbh..

kan best kalo..
sorang d jhr..
sorg lg pon kat jhr..
ayya..sy suda giler..

emm..eh..alamak..lom send list hotel kat en.tng la..saya dpt 4 voucher penginapan...seronok2..
mau planning for our moon2..

ally: lama x dgr kabar berita en.tng..nun jauh d pedalaman melawat site..sabar2...hua..sgt2 miss our old times..=(

4 comments:

~ thalhazlin ~ said...

huhu. sorang di johor, sorang di sabah? aduh. mencabar sangat. kita ni nanti di putrajaya, sorang lagi di johor pun dah rasa mencabar. anyway, good luck untuk preparation awak!
* ada pameran pengantin 27 feb sampai 5 mac kat angsana.
bulan 4 pun ada kat city square. :)

ally said...

thalhazlin: yup..mmg mencabar..asyik memendam rs je psl ssh nak dpt contact en.tng..ape kan daya..=(..ewah..mode sedey lak..hehe..ada pameran pengantin kat jb ek..wah..ini sudah bagus..thanks a lot..bakal serbu la weekend nih..

+ F.i.e-r.a.z + said...

jauh nye...takpe..dekat di hati kan???
gudluck2...nk kawen...kena hepi...saya ni even jumpe ari2...gaduh jugak ari2...ah..tiade guna nye..hihihi

ally said...

fieraz: hehe..hepi juga..dlm hati ada sedey juga..hehe..(jiwang mode)