Wednesday, February 10, 2010

0 comments 12:19 PM

hunting-solemnization dress part 2

Posted by ally - Filed under
ewah..siap ada part2 lak..hehe..weekend ri tu melawat ke primamoda ( jakel gak ni..), nagoya, gulatis kat area bukit pasir b2 pht..emm..hampir 1 hari gak ak meround sesorg..xde sape teman daku, aca keje, mak n abah g kemas2 umah atok..so, ak membawa diri la..haha..xde kwn..irda dah khwn, ssh sikit nak ajak dia kuar, nak ajak hana, 1dia dok jauh nun di kluang lgpon taste ak ngan dia x sama..hehe..ssh sikit la..has pulak nun kat utm..haih..need my frens here..sume jauh2..

cuma dpt jenis kain2 ni je..x byk pilihan utk pengantin budget cam ak n secerewet ak..bole thn cerewet ak ni rpnya..rs mcm easy going je..mcm x kisah je..maunya x kisah..ni la sekali seumo hidup..sape nak khwn berkali2 ye x?

ni dress dr primamoda, sume dlm set..utk both pengantin

-yg ni harga dlm rm412 untuk 1 set-2 meter lace, 4 meter satin + 4.5 meter satin

-ni lak harga rm350 untuk 1 set gak-

ni dress dr nagoya, tp x igt pricenya pasal bukan dlm 1 set..diorg jual asing2..yg ak amik pic ni xde lip lap2 ye..juz nice je..ada byk kaler..cm x mungkin la nikah pakai pink..hehe..


yg gulatis x leh nak amik pic..diorg x bg..padahal ak nak amik sebab nak tunjuk dulu kat huzai..kot2 dia x berkenan ke..haih..manyak susah..sebenarnya masa beli bj tunang ri tu dah beli 1 set..so, baju nikah untuk huzai dah ada..suppose cr utk ak je la..kan lg jimat..tpnya bila kita dah g kedai kain ni..phm2 jela..punyala rambang mata..hehe..

ally: masih mencari..kalo bole..nak pakai lagi bj nikah ni..haha..jimat selagi bole beb..=) peace!

0 comments: