Saturday, February 20, 2010

4 comments 11:09 AM

edisi berangan..

Posted by ally - Filed under
oooppss..act, xde ape nak di update..sgt bz ngan hal2 defense thesis..maybe nex yr la br leh abiskan master nih..sgt bz ngan keje2 + hal2 nak ct belajar ni (tah ape2 tah pendaftar nih, mcm2 diorg hilangkan..tensi2..)+ keje2 master+ preparation defense + prep khwn..adoi..serabut2...doakan sy ye mampu mengharungi semua ini..=)

tp dlm ms yg sama, teringin nak diy certain things on my wed..emmm..cthnya pomander ball..
plan nak wat hiasan ms nikah (sesi berangan2 ye)..coz xde mini dais..n dais utk bergambo2 sakan wat kat luar umah (kekangan ruang umah yg sempit..mak kt wat je kat luar)..lgpon no renjis2..no sanding2 n segala bagai..sy cuma nak bergambo2 je..hehe..

plan nak hias hall umah spy x nmpk terlalu kosong..
mcm pic bwh ni..
lupe la amik kat mn..
tp tuan pny pic ni mmg creative..
hiasan simple tp cantik

sy juga berangan2 mahu buat sebegini..tp xde la secantik ni (sedar diri yg sy ni x sekreatif n serajin mana) hehe..ok kot cam ni..comel..=)
 and
nak add pomander ball yg cenggini..
pon lupe gak amik pic ni dr mn..


ada sape nak tolong buat x? hehe..nak kene g cr bahan la..=)

ok, times up...sila la kembali ke lab ye saliana..

ally: sekali lagi..berangan2 itu indah..

4 comments:

Miss Shareeda said...

wah.. nampak simple tapi kreatif kan pomander ball tu..
ally, nak address u dear..

~ thalhazlin ~ said...

ally, cantek la pelamin tuh. suka pomander ball die gantung-gantung. kalau pomander die ada warna terang cikit mesti lagi cantek! cayunk ally!

sk said...

i teringin nak DIY pomander ball jugak. tp tgn i 'kayu'.. huhu..

ally said...

shareeda: hehe..nt sy bg address k..wah..seronok2..bole g ambil 'berkat'..
thalhazlin: betui..setuju gak..mesti ade kaler kontra ckit ek..btw, yg ni mmg simple n cantik..
sk: bkn tgn u je..tgn i pon same..hehe