Friday, February 12, 2010

2 comments 5:09 PM

wrapper

Posted by ally - Filed under
alamak..terjumpa lagi somethg yg menarik..pada saya la ye..hehe..

this one..sweetnya..jatuh chenta la pulak..

nmpk x wrapper yg balut hadiah ni..mn nak cr lagi ek..dah round 1 pt raja ni..lom jumpa lagi..esok nak try g bt pht lak..tu je la tempat2 yg sy bole pegi (pandai pegi,tempat lain kalo g sendiri, kompem la sesat sy ni..hehe..x berapa igt jln..short term memory la)

and
yg ni pon cntk..


both picture from here..really admire their collection of infos..

ally: mata ku suke benda2 buruk..haha..ape bole wat..tp kalo letak riben2 n tq tag or monogram..kan jd lawa..ye x?

2 comments:

siti norfatiha said...

Dear, kertas coklat ni kan kertas minyak..kat stationary shop ada jual..orang biasa guna utk bungkus parcel..

then u beli lah renda2 yg berlambak jual kat kedai kawin or kedai jahit..

ally said...

hehe..tu la..dah cr kat pt raja ms break td..need to go sumwhere else..oldies 1..haih..am i hv bad taste? my colleague ckp that wrapper buruk..hua...tp hati berkenan...