Thursday, March 22, 2012

4 comments 9:47 AM

bakal menduakan si dia

Posted by ally - Filed under
oh..bukan nak menduakan en suami ya..tak cium bau syurga tau tak?ai bercadang nak hantar pam kesayangan hamba, sang spectra3 tu g servis..bunyinya sudah mencurigakan je..selalunya senyam je la bunyi pam ni..students n roomate kompem x perasan ai tgh buat projek mengepam nih..tp keadaan beliau sudah nmpk tanda2 sakit je..so, nak hantar g servis la..maklom la, sudah hampir setahun berjasa kepada diri ini n cik baby..sehinggakan cik baby skrg kelihatan seperti baby besar walaupun halus mulus je bdnnya..tgk la omaknya..haha..


jadinya bercadang nak beli second pam..oh, jgn suggest sy freestyle ok..itu sgt la di luar kemampuan..nak sgt tapi rsnya dah selesa ngan s3..harga jauh lebih murah, prestasi mantap..hihi..ai nak beli second pam jenis manual saja..wat masa skrg hanya survey 2 jenis pam sj..avent manual n unimom mezzo..rate yg ai tgk kat online shop, rm160+postage untuk avent manual n rm90 untuk unimom mezzo..


xtau nak beli yg mana..tp tetap kena beli..ada sape2 pernah guna kedua2 pam ni atau salah satunya?


through group KIM ni, rata2 mengatakan prestasi kedua2 jenis pam ni baik n suction pon best..


ally: hope prestasi susu sama saja..

4 comments:

farahfatihah said...

fara pun nak pakai avent gak pas nih huhuh

ally said...

hai farah...welcome back..hihi..me masih pikir2 lagi nak beli yg mana..harga byk beza antara 2 pam tu kan..

|cerita-gadis-ini| said...

laa...aku ingatkan qisya nak dapt adik..hehehe

ally said...

nana: haha..lom rezeki lagi..usaha tangga kejayaan..haha