Thursday, March 15, 2012

3 comments 3:46 PM

mari selongkar

Posted by ally - Filed under
di tag oleh bakal puan ira..untuk segmen terjah beg...cik konah ni nak tgk ape ada dlm beg mummy ni..hihi..sebab ai pergi keje je kan, so, xde la diapers dlm ni..kalo outing g mana2 ke, mmg ada diapers, baju extra, wash cloth, wipes n etc..huh, brg qalisya lg manyak dr brg mummy..hihi..


ha, tgk la beg org biasa2 ni..xde isi ape pon..

oh, mmg ada whiteboard eraser tu..ada juga ebm storage bag (ni nak letak di opis je ni, baru beli..mahal..but have no choice..) pastu ada beg makeup..haha..makeup la sgt..setakat lipstic n bedak je pon..tiger balm tidak di lupakan..teman setia..n yg plg penting, mesti ada buku nota n pen dlm beg ai..dah jadi kebiasaan...x bole nak tinggal..ai g pasar malam pon bawa...haha...


xde ape kot yg luar biasanya..sume biasa2 je..


ally: ira, ai dah buat tau segmen u ini..haha..sepantas kilat..eceh...

3 comments:

gadiz meki said...

Dah tau apa dlm beg mumy...hehe

ira_bluebee said...

fuhhh...siap ada bekal biskut munchys lagi tue..dulu kini dan selamanya ko tetap setia dgn biskut 2 erk..
Ape2 pun TQ lah sbb sudi menjayakan segmen nie...ahakssss...

ally said...

dedek: ha, kan dah ckp, brg biasa je..hihi..
ira: dulu, kini dan selamanya..sng beb bw biskut tu..my favorite..