Monday, March 19, 2012

2 comments 12:43 PM

cuti-cuti mengejut

Posted by ally - Filed under
memang mengejut je...kami balik klang ri jumaat lepas..ingat mau terjah ke majlis nana d nun alor setar itu..tp x sempat...hubby ada hal lain ri sabtu tu..makanya kami bercuti-cutian d klang saja...n mengejut juga bila hubby ajak singgah ke putrajaya..kononnya nak tgl belon panas okey..tp hampa..x sempat nak tunggu petang..lagipun nak balik jhr terus..sah2 la cuma g karnival je..belon panas cuma terbang waktu pagi2 n petang2..kami dtg masa tu tengah hari beb..hampa betui..kesian qalisya..hihi..next time okey kita g lagi okey..


memang panas..kesian sungguh la ngan qalisya..tp papa dah upah mainan..haha..x bole di amalkan betul la..kalo ai la jgn harap la nak beli..


untuk mengubat kehampaan, bergambo je la ngan belon fake ini..jadi la...


sempat singgah lakeside makan2 dulu, before balik jhr..



ally: mau cuti2 lagi..pegi zoo pulak..

2 comments:

gadiz meki said...

sally...qisya dh nampak bby besar la..cute je tengok rambut 'kelapa' tuh..hihi

ally said...

kan..kan..mcm baby besar kan..haha..jalan x lama lg dah kot..haha, masa tu lg nmpk bsr..syoknya...