Monday, February 28, 2011

2 comments 1:22 PM

~love is above all~

Posted by ally - Filed under ,
wink..wink...mood elok je hari ni...Alhamdulillah..br pas check baby list..kot2 ada yg tertinggal ke..
so far, hampir sume brg utk si kecit juga mamnya complete dah..ni gara2 proses membeli belah menghabiskan gaji ri sabtu yg lepas...kuar sorang2 je dr pagi, balik ptg2..kesian, mama kuar sesorang eh, berdua la, si kecit pon teman..hehe..lepas2 ni dah x larat kot nak jln2 hardcore mcm nih..puas kuar masuk kedai dah..haha...

tinggal benda2 cam stroller, steriliser & warmer je yg x beli lagi...stroller beli pas abis pantang kot..lgpun belum ada keperluan lg nak beli awal2 nih..so, yg tu leh postpone..sama gak ngan steriliser & warmer..since dah ada yg abg sy punya, guna je la dulu kan..pon guna selepas start keje nt kot..bila baby dah start minum susu guna botol..mmg nak pulun BF nih..chayok2..

botol idaman kalbu...bila nak sampai nih..hehe...

semasa bercerita n send mms gambo2 brg yg sy shopping, my hubby mcm terasa bersalah..ye la, dia nun jauh kat ranau masa ni..byk sgt benda2 yg dia dah terlepas sepanjang sy pregnant nih..x dpt teman g check up, teman g cr brg..x dpt tgk perkembangan baby, means the first time baby move kat dlm nih..n mcm2 lg la..yup, byk yg dia terlepas, tp ms akan dtg sape tau kan? mn tau ada rezeki lg, dia pon akan dpt rasainya lg..we have to move on..lepas2 ni, dia akan terlepas lak peluang tgk our junior nih membesar..mujo la dunia makin canggih skrg ni..bole la dia tau perkembangan our junior ni walaupun bukan di depan mata..=)

~love is above all~

ally: the sake of my life!

2 comments:

farahfatihah said...

ececece shopping sakan yek.....=) kuat tul ally harung semua tu sorang2...mujur family ada..kena bekorban dulu kn...

elyina said...

cute bottle TT ni kan..geram tengok!
bestnye banyak dah complete.hari pun semakin hampir..jangan semakin bertambah panjang list tu dahla..hik3