Monday, February 28, 2011

2 comments 4:33 PM

hardcore punya marah

Posted by ally - Filed under
baru abiskan kelas lebih awal dr masanya..

pasai..



tengah marah..so, kalo deliver ilmu pon rs cam ikhlas...dr wat keje x ikhlas, baik la abiskan kelas awal..suppose kelas start kol 2 ptg till 5 la kan..each kelas sy mmg 3 jam sekali harung..jenuh..fuh..fuh...tp sy faham la kan, skrg zuhur lambat..kdg ada students br abis kelas kol 1, nak rush g mkn lagi, solat lagi..ye, sy amat la fhm..dulu kan student juga...disebabkan fhm tu la, sy bg kelonggaran, kelas start kol 2.15pm..fine, sume setuju..tp hr ni yg mendtgkan marah tu, kol 3.15ptg baru la sume dtg..angin x ingat betui la..pastu bg alasan tertido puan, mlm td tgk bola, mlm td tgk wyg n mcm2 lagi la alasan yg mendtgkan marah..ni ngah tulis ni pon masih bersisa marah sy...

dah la sy nak abiskan silibus cepat..kang camne nak jwb exam tu kalo silibus pon x abis..sy nak cuti awal april nt dah..tggl sebulan je nak abis kan topic2 n lab2 ni sume..nt x dpt jwb exam slhkan lecturer..slh sendiri x pnh nya nak nmpk..awal2 sem lagi sy dah bgtau, dtg kelas on time, perangai tu kena la behave sikit..tau la ada yg sebaya n lagi tua dr sy, tp bole x show respect sikit..dtg dah la lambat sejam..baik x yah dtg..ganggu students lain..bila x fhm bole pulak wat bising kat belakang tu, bukan nak bertanya ke ape ke..

ohh...sgt la berangin..kalo xde angin masakan pokok leh goyang..ni raksasa dtg goyang pokok tu... geram tau x..

baby ni pun joget sakan time ai tgh berangin2 plus marah2 td..ha, baby ai pon tau marah tau...

ally: suka la mereka ni kelas abis awal..tp rugi la mereka psl ilmu yg sepatutnya di sampaikan ptg ni, kene teroka sendiri..

2 comments:

cerita-gadis-ini said...

relaks..sabar..nti emosi baby mcm sally..

nuruljannah sukhri said...

sabar ye ally. budak2 ni mmg mcm ni, tp pregnant mama kena byk sabar k.