Wednesday, November 10, 2010

6 comments 12:21 PM

ada ape dengan senai

Posted by ally - Filed under
ye, sy mmg orh jhr okeh..to be specific adalah org batu pahat..tp sgt la fail bila pegi daerah lain..pasai pe? pasai kat bp tu pun sy bole sesat2..ape tah lagi bila kuar dr bp nih..high..

sy adalah sgt senang lupe jln..mujur la jln balik umah, nak g keje tu ingat lagi..hihi..

pendek kata adalah lambat pick up bila guna maps...lagi mudah guna mulut bertanya..haha..

fine, sbnrnya sy nak g senai jumaat ni..to pick up hubby n g meredakan fikiran ai yg kusut masai nih..ceh..

n akan stay kat rose cottage hotel kat tmn impian senai tu..for sure dah penat nak drive balik bp..lagi2 hubby sampai dlm kul 7 ptg..so, maybe dia penat..sy lak, for sure menat juga..dr sy ngamuk2 kepenatan, baiknya la kami tdo je kat sana..lagipun nak g jln ke jb + g umah mak usu sy esoknya tu..jadinya, malas nak ulang alik..

hah..punya la panjang ngomel..ape yg sy tau, senai skrg jln ke airport masih renovate lagi kot..ni pun terbaca entry nad ri tu..

ada sape2 bole bgtau x, tmn impian senai tu kat area mana..sy try google, tp nya x jumpe la maps yg ada tulis nm taman tu..rose cottage hotel ni letaknya kat situ la..sy risau sy x jumpe hotel budget tuh..phm2 je la..x mahir langsung ngan area senai ni..

sy ingat nak check in dulu b4 g amik hubby nt..

n banyak tempat mkn best x area situ? any suggestion?

ally: balik bp ri isnin..wawawawa....jln2 redakan kekusutan..

6 comments:

Haliza Haron said...

ally,
awk try search rose cottage hotel kat gugel maps.

nnt dia kluar maps & address skali.

sy duduk area tmn u. mmg da dekat ngan senai. tp lom sempat jelajah kat senai tu. hehe..

ally said...

haliza: hehe...dah search..ada byk taman gak rpnya kat senai tu..takut sesat..haha..harap2..jumpa la hotel tu nt..ha, lom sempat jelajah senai ye? hehe..nt sy jelajah kan..then, br leh update..

Haliza Haron said...

a'ah mmg byk taman. tu yg buat pening. harap² awk jmpe la tmptnye ^__^

ally said...

haliza: agak2 sy x jumpe, direct g airport dulu ha..pastu kerah hubby cari..haha..konon2 nak check in dulu la..ceh..hrp2 jumpa la..

Nad Nazira said...

senai nih cinonet je kan..tapi jalan die tengah construction so macam disaster la nak gi mane2..kene u turn punyelah jauhhhhh..menci aiii. hehe. nad lambat bace entry ni. kalau tak, bleh bagi direction betul2..:P

ally said...

nad: huru hara la jln kat senai tu..kene manyak2 sabar je la..jln dah la ngan contruction, pastu elok2 je saya sampai sana kol 4, jln dah jem..huru hara sekejap..nak u-turn punya la jauh..sib baik la sekali sekala je dtg sini