Wednesday, November 24, 2010

0 comments 10:54 PM

harry potter 7 vs 2 alam

Posted by ally - Filed under
2 movie ni tyg serentak..persaingan la kan..me n hubby dah tgk 2,2 film nih..tengok harry potter pasal ai yg nak tgk..walaupun 2 jam lebih..tetap gagahkan diri..hehe..sampai lenguh2 pinggang u..kami tgk kat harbour place, klang..bg hubby yg mmg x ikut series ni dr awal dia rs blur2 n boring..haha..mujur la ada cgi kan, so, dpt la serba sedikit cover keboringan n ketidakfahaman beliau..dah ai pulak jd pencerita kepada beliau masa tgk movie tu..x bole nak focus tau..ish3..x sabar nak tunggu last part nex year..


ai sgt suke dpt tgk citer ni..ni gara2 terpengaruh ngan dedek la ni..haih..n sekarang tgh kumpul novel harry yg english version..haha..tah ape2 je..satu lg cerita yg sy nantikan is narnia..hrp2 ada kwn nak g tgk bile film ni tyg dec nt..

okeh, berbalik lak pada citer 2 alam yg di war2kan mampu kaut 40 juta tu, ai x tau nak koman ape..haha..dlm byk2 cerita, hubby leh nak g tgk cerita ni pasalnya nak tgk bagus sgt ke cerita ni..kami tgk kat square 1 BP je..panggung x dela manuh mana, walaupun kami tgk pd hr ke-3 tayangan..adalah dalam 8 org yg tgk..jenuh u nak tunggu cerita ni habis..


ai rs ramai blogger dak wat review pasal filem nih..n ada juga review dr pihak media sendiri..apa yg bole sy katakan, filem ni biasa2 je..mcm drama cerekarama kat tv3 tu..ada juga pengajarannya walaupun tgk pelakon yg membawakan watak adam/amy tu plastik sungguh..tp dah gitu jln ceritanya..korg search je la ek..ai lagi suke kot tgk drama yg tercalon dlm anugerah skrin mcm taubat nasuha, sebelum akhirat..

sekian..review yg x seberapa...hihi..

ally: mcm dah lama giler x g nengok wyg..

0 comments: