Sunday, November 28, 2010

2 comments 10:04 AM

berpisah + kenduri

Posted by ally - Filed under
huhuhu...xde apenya yg berpisah tu..cuma last sunday hubby balik sbh..sob..sob..sob..


kali ni x nangis..sebak je..hehe..flight ptg kol 6.25, so pg masih lepak2 di umah..ai masakkan bihun goreng saja..jd la ye cyg..


tghr dah siap2 packing kan brg2 dia..takut ada yg tertinggal lak..jenuh la nak mengepos nya...lgpun nex yr bulan 2 kot br dia balik..emmm..lamanya dpt jumpa lg..ms tu baby pon dah besar dah..ceh, mcm dah lahir je..xpe la..he's going for work..bukan berjimba2...


ptg lak, dlm kol 2 kami ke perpat..g kenduri umah kawan kami, khairul azlan..kami dgn x tau malunya request kat lan nak g kenduri pihak perempuan, pasalnya kenduri tempat dia yg kat segamat tu 11 dec kot..for sure la sy x leh nak pegi..without hubby, malas rsnya nak drive sampai ke segamat tu..so, sementara hubby ada di sini, baik g sekali..


ai bawa rombongan yg ramai ke kenduri tu..abah n 2 adik pon ikut..mak n sorg lg adik tinggal coz diorg g yasinan kat kg tu..hantar wakil sudah..


ni la pengantinnya..kami sampai ketika diorg syok bersanding..oleh kerana tau betapa busynya pengantin, kami x la kacau kat pelamin tu..kacau time diorg dah g mkn beradap..tu pun x leh lama pasalnya nak ke senai..




x byk yg sy snap pasal ramai sgt org kat depan pelamin tu..biasala kan pengantin, mesti la ramai org amik gambo..hihi...xpelah..pas siap2 snap, kami g mkn..lauk kg tau, ada tempe n ulaman2..sedap..hehe..selera sungguh ai mkn..

dekat sejam juga kat situ, then menyedarkan diri utk gerak ke senai..

time to let go hubby...sob...sob..sob..

to lan: selamat pengantin baru..semoga bahagia dgn ilyana selama2nya..amin...

ally: cuti sekolah yg menuh ngan kenduri kendara...

2 comments:

HeLena said...

owhhhh dh kawen dak lan nie erk...hmmm..cograt2

ally said...

hehe..yup2..11hb ni kat segamat lak..jemput dtg ye..haha..ak tlg wakilkan menjemput je..