Friday, November 12, 2010

6 comments 10:58 AM

terpikat n memikat

Posted by ally - Filed under
scheduled entry ya..cuti mode..

*********************************************************************************

disebabkan hari hujan....melepak saja di opis mengenangkan nasib diri...haha..no lah..nak lepak lab pon xde ape bole di buat..dok rosak memanjang..baik..rosak..baik..rosak..haih..sabo je la..jd setelah lama menumpukan perhatian pada satu menda je, sampai kan SKT pun lom wat lg..jadual jaga exam pon br nengok..baru juga apply nak cuti nex week utk treatment diri...haih..bersabarlah..Allah menduga kita sesuatu yg pasti mampu kita atasi..ye x?

okeh..dah byk melalut..ai dah lama intai this site..belum bersungguh2 lagi nk membeli..tetapi memandangkan keempukan, kelembutan n kegebuannya, sy jd terpikat..haha..bukannya x bole wat sendiri..bole je kot..kat umah pon ada je masin jahit..bole je..

meh jenguk sini..bilikjahit

ada macam2 menda yg menarik perhatian..hehe..salah satunya adalah set tilam baby..dibuat dr kekabu asli n kain pilihan sendiri atau sedia ada..sila tgk gambo2 ni...memikat sungguh..

see...satu set..ni masih lom bersarung lagi..

empuknya tilam baby ni..suke..suke..

dah siap sarung..1set..

ada beg khas utk travelling..sng juga nak angkut..

this my favorite..jalur2..comeynya..

kat bilikjahit ni gak leh wat barut baby, nursing cover, cadar baby..nak beli kain sendiri n tempat kat dia pon bole..wah..sy sgt terpikat..rs nak tempah je..dah bole beli ke ek? ke terlalu awal? harga pon reasonable..tp mcm nak buat sendiri juga..emm...tgk la nt camana..need to discuss ngan hubby duluan..

org lain sibuk tgk baju2 baby (ni kwn2 opis la), ai sibuk dgn set tilam ni..haha..tahap mengidam kot ni..

ally: kalo nak beli kene beli yg bole guna for boy/gal..kan belum tau lagi baby sy ni boy/gal..hihi..ni kalo nak beli awal la..

6 comments:

.:Mrs. Engineer:. said...

kt situ mmg cantik2 n kemas...yanie order barut baby...insyaALLAH lg 2weeks smpi... :)

elyina said...

hye ally!
cutenye set tu..
tapikan aritu el beli kat rantau panjang RM35 je 1 set..sebiji macam yang jalur2 tu..
tapi beg je takde..hehe
jalan2 survey dulu before beli tau ;)

iedayah said...

besnye jd mummy 2 be ni kn..btw,siap ad sarung, sng ally nk kemn2 nnt

farahfatihah said...

wahhh dah mula shopping barang2 bby...best2!!!

ally said...

yani: wa..dah order barut baby ek..menarik2...hihi..

el: murahnya...ada sape2 nak g rantau pjg lg x..bole la sy kirim..bestnya..

iedayah: yup2..siap ada sarung..leh ganti2, basuh bila bucuk..hihi..

farah: x shopping pon lagi..tunggu la 7 months nt ke..hubby x bg shopping awal2..cuma kene survey + kumpul duit duluan..

elyina said...

nanti kalo ade orang nak pegi el habaq naa.. mane tau el plak pegi lagi nanti..hihi