Friday, April 9, 2010

2 comments 2:40 PM

ideas: balloon decorations

Posted by ally - Filed under ,
jump into this site: balloon decorations

macam Qis n rs nya ada few others bloggers pnh guna balloon deco nih..

mcm2 rpnya bole guna balloons as decorations..

gud ideas..

thanks to bloggers yg explore penggunaan ballons as props or deco in their weddings..

well, i'm not going to use this balloons on my wed..hehe..

menyedari akan kemampuan diri..x mampu nak wat sume ni even sgt la menarik..maybe bole guna utk wedding kwn2 or adik sy nt..ms tu bukan jd pengantin, so, bole la memenatkan diri wat deco2 comel nih..

balloons...bole jd pintu gerbang mcm nih


bole juga jd hiasan di meja2 pengantin or meja2 tetamu (as centerpiece)..mcm nih..




(paling suke deco nih..adakah sebab soft pink itu)

dan bole juga jd deco meja ptg kek..mcm nih..

sume pic credit to balloons deco
sumenya cantik..hehe..hope dpt merealisasikan nt pada majlis org lain..hehe..

ally: mcm la ada org nak sy deco weddings mereka ngan ballons nih..

2 comments:

farahfatihah said...

best kan kalau byk belon huhuhu

ally said...

farah:hehe..mmg best..tp ni wat kat kg je kan..nt ada byk mulut..mls nak layan, so, berangan2 je la..hehe