Thursday, April 22, 2010

4 comments 12:22 PM

sticker label

Posted by ally - Filed under
sticker label tq tag..ye, tg tag sy xde yg luarbiasa..sumenya biasa2 sahaja..

buat pon guna word je..gitu gini, gitu gini, maka hasilnya cuma sebegini..


sy ada 3 design tg tag sy..alhamdulillah, siap sudah hal2 berkenaan tag ini..print pon kat parit raja ni je, i-print solutions

refer dr kiri ye...=)
tg tag yg pertama dr kiri tu saya letak pada berkat yg parents sy nak bg pada guest..
yg tgh2 tu, tg tag utk letak kat goodies bag kwn2 sy..buat pon x byk psl sy pon x ramai kwn..hehe..bole gitu ek..hehe..
n yg kaler soft pink tu untuk kotak2 gift masa nikah nt..masih igt lagi project gift sy ni..refer sini..

nt sy upload bila dah tepek2 (hehe..tampal @ lekatkan) pada benda sebenar..hehe..

ally: lega tq tag yg remeh ni dah siap..


4 comments:

@ty_farEd said...

waaa...remeh nyer nampak.. tapi sangat penting kan.. sebagai tande ucapan terime kaseh.. saye tak wat per pon lagi...eerr..tak terpikir pon sebeLom nie taw..heheh.. aper pon.. tahniah.. sebab berjaye menyiapkan nyer key.. :)

ally said...

@ty_farEd: betui2..nmpk remeh temeh je..sy tkt terlepas pandang, so, x nak penin2, buat je dulu..=)

missbutterfly said...

kertas sticker mn u dpt?

ally said...

missbutterfly: sticker tu sy hantar g printing terus..kedai provide sume..saya x beli pon kertas tu..xtau juga nak cr mn. jd hntr printing je terus.=)