Monday, April 5, 2010

7 comments 1:29 PM

naik hantu + spa

Posted by ally - Filed under
ye..sy sdg dlm mud 'naik hantu'..

kunci opis ilang beserta dengan kunci drawer...byk borang2 n doc dlm ni...adoihai..mlgnya sy hari ni...bad monday..erm...sy igt nak kopak je..hehe..sah la perosak harta benda UTHM ni..tp sebelum tu kene tepon PPH dulu..kot2 diorg leh tlg sy bk kan..sy x mau la jd staf yg tdk berhemah...sudah la pintu opis rosak, xkan nak rosakkan drawer ni pulak..


of spa..


(pic fr google)

sy sedang mencari spa di batu pht semestinya..sy kene cr tempat yg dekat yg membolehkan sy singgah selepas opis hr..ujung mggu sy di penuhi dgn aktiviti keluarga + belajar..jd kene la cr working days kalo nak g spa nih..erm...ssh nya la nak jumpa spa d bp nih...ada sape2 yg tau ke?

sy jumpa nih: mutiara dleyka
tidaklah bertaraf seperti di hotel or establish spa..tp masih bole la..hehe..
tp xtau la servicenya camana..spa ni kat taman bukit mutiara..dr jalan dah leh nmpk la..kena singgah gak ni br tau services camne..harga cam standard je..

the other one: rienabeauty
ni pon sama..ada di banang jaya..harga bole thn..
will try also..

ada lg stu..kat jln rahmad..
atas arked MARA
saifmiza salon spa
cuma..lom tgk lagi spa n..contact no pon xde..apetah lagi service yg di tawarkan..
so, kene g kat spa tu juga..

kalo la dok KL, JB or S.A...
melambak2 spa..pilih je nak yg mana..(ye je sy ni...)

try juga cr area pt rj..wala2..x de juga..yg ada pusat urutan (ni asing2 ye..lelaki tmpt lain, wanita tmpt lain..kalo x jd lain pula..hehe)

chayok2..go..go..for spa..

ally: need to allocate some budget for pampering myself..ada sapa nak sponsor? haha..

7 comments:

harzharun said...

uih...asik emosi je semenjak dua menjak ni...bgs nor la tu u nak gi spa...relax dear....manjakan ur self...lupakan segala emosi yg x best tuh ok..

ally said...

harzharun: hua..tu la..last week n this week going 2 be most emotional weeks..really need pampering..hehe..thanks dear..

Mrs Drac said...

ally..saye tak pegi spa lagi..tgh cari sponsor...ahaks..pikiran da celaru..ting tong

.:Mrs. Engineer:. said...

waa...cm besh je g spa...nk g gk...tp bulan dpn kot...he3

cerita-gadis-ini said...

ally..aku ade jumpe kat batu pahat..kat bgunan mara..ok r...rm100 pakej dia..ok r..not bad!

farahfatihah said...

ally , fara xtau pun bp ada spa huhuhuhu

ally said...

Mrs drac:hehe..mencari2 sponsor ya..hehe..tul la..kalo yg pakej untuk pengantin mmg menyeluruh ckit..=)

yanie: awk dah nak dkt dah majlis tu..cpt2 g spa..kalo facial lak, better wat awl ckit..

nana: yg kat bangunan mara ek na..yg saifmiza ni kot..ko pnh g ke na?


farah:hehe...BP ada spa la syg..cumanya x popular je..hehe..