Thursday, April 1, 2010

6 comments 4:30 PM

mask

Posted by ally - Filed under ,
baru sj maraton check up di PKU (pusat kesihatan universiti) UTHM nih
kejap g xray, g amik darah, g test air kencing, tekanan darah, check kahak n mcm2 lagi..almost 2 hours kat PKU nih..sy juga mendapat ubatan2 yg sgt byk, juga appointment ngan doc secara berkala bermula minggu depan..oooow...kesihatan ku di pantau..

doakan sy sentiasa sht ya..sudah 3 weeks di landa demam+batuk2 nih..lom juga nmpk tanda2 sembuh..

doc suspek sy kena viral fever (tah betul ke x la ejaan nih)..yg menyebabkan saya mudah dijangkiti n menjangkiti org lain..

hua..ya ampun..sdh juga menjangkiti roomate opis ku ini...sowi2 dear..

jadi nya mulai hari ni (ha..baru nak pakai..ptt dah lama pakai) sy memakai mask...

mcm ni..


tapi best juga if pakai mask cenggini time wedding..hehehe..ye..sy sudah bengong nih..idea merepek2..


                          

cantik juga kan kalo ada props gini masa wat photoshoot..hehe..

                     
pic ke2 n 3 tu amik kat sini

tapi x nak juga jd begini..x nmpk full muka..hehe..x lawa..tp ni kan langkah keselamatan..


yg ni horror sungguh..hehe..

sy berminat dengan mask masquerade...cantik n classy..i like..
 that whitey mask sgt adorable..hehe..cantik..=)

ally: 'in' x kalo pakai masquerade mask ni time photoshoot..haha...giles..tah mak sy kata ape je nt..
     

6 comments:

the miss bride-to-be said...

do take a very gud care of urself dear.

blh je nk pakai mask dear as long as u buat2 x dgr je komen org2 lain. :D

ally said...

aim:hehe..thank dear..kena pantang mkn..hua..tu yg ssh tu..sy suka mkn..pasal mask tu, kene muka tebal ckit kan..hehe..

... said...

pantang2 k. kena jg diri tau. :)

haha. biasala nk buat yg lari drpd norma kena muka tebal sikit. haha. :D

ally said...

....:hehe..tq dear..=) ya, kalo jd pakai mask nih utk post-wed, mmg kene tebalkn mk..

farahfatihah said...

ally kamu student uthm rupanya hehehe dekat je ngan umah fara..oh ya pasal Op tu fara dah kol..nak tau pe cita? bca blog fara k heheh

ally said...

farahfatihah: hehe..student & mengajar di uthm ni juga..hehe..wah..dkt ngan umah fara ek? jgn lupe invite me..hehe..Op? wah..nak kene bc nih