Wednesday, April 14, 2010

5 comments 3:50 PM

penyejuk hati

Posted by ally - Filed under ,
LIVE FROM CAD/CAM LAB 2

OOOOOHHHHHHH...SGT3 GERAM..MAU MARAH ORG...marah ngan student2 ni yg x reti langsung n xde lagsung sifat2 respek..uish...(Pasai tu tulisan kaler merah..ceh..)

sila la abaikan mooad sy yg tgh marah nih...

sempat juga update pasai bunga kesukaan sy...

sempat juga google utk menyejukkan hati ini..ewah..

n jumpa ini...



haish..mmg sgt cantik la bunga2 ni..even artificial (of course nmpk mcm betui je..), tp kaler nya menawan hati ku...akan kucari di air itam (air itam je..tu je tempat yg mampu n terdaya nak pegi)




cantik..cantik..cantik...okey, sy sudah menunjukkan aksi meroyan..stop...

ally: ada ak kisah kalo korang fail project nih?tuju khas utk student2 ku...

5 comments:

cerita-gadis-ini said...

nape ko post cite mcm ni kat blog kawin???just asking...biarkan diorg repeat...HAHAHHAHA(gelak jahat)

misz_atiey said...

cantek ^^

ally said...

nana: hehe..sebab ada bunga2 yg cantik tu...jd kene publish cni..nak cr bunga mcm ni..

misz_atiey: cantik kan..hehe

NahWaL said...

kenapa dengan budak2 ally? apa dia buat? cubit dia@ ketuk ketampi sekarang! haip haip!

ally said...

nahwal: hehe..marah mereka sebab x bawa borang evaluation utk fnl project...dah la x bw, pastu bole pulak dgn x sopan nya suh sy g print..pttnya sy yg srh diorg g print..mrhnya...tp tu semalam la..ri ni dah sejuk hati dah..hehe..