Wednesday, April 21, 2010

5 comments 12:56 PM

perlu bilik sewa/penginapan

Posted by ally - Filed under
entry tiada kaitan ngan urusan kahwin..
terpaksa juga pos entry ini di sini, kot2 la ada yg sudi menolong diri ku ini..


saya sedang mencari bilik sewa/penginapan di sekita kawasan ayer keroh yg berdekatan dengan utem..


time is running..dan saya perlu run experiment di utem..sy tdk ada saudara mara mahupun kawan di area sana..sedey...=(


cuma masalah juga coz saya nak menginap dr 3 mei 2010-7 mei 2010 dan juga 17 mei 2010-21 mei 2010.


erm..ada sape2 x tau kwn2 mereka yg bole menumpangkan sy (bukan secara percuma ya, mesti la berbayar) dlm selang masa tersebut..really urgent n x bole la nak dok hotel..its pricey..maklum sahaja lah, masa sekarang x bole bazir2 duit...$$$$$, kerana dirimu begitu berharga,,

tq ya, pada sape2 yg ada info..sila la bgtau kat sy ni...urgent2..

ally: tdo masjid dah la..haha..

5 comments:

kay kamal said...

kalau nk tumpang my room kat bukit baru bole la..

since my room is a master and the katil queen. tapi kat bukit baru near hosp la..

and my worktimes/hospital times is like 8-5 sumtimes 8-10pm..the room practically urs.haha

ally said...

alamak kay..murah nya hati u..hehe..tapi sgt2 segan..hehe..n sy xtau bukit baru tu kat mn..hai, nmpk sgt x pnh dtg melaka..hihi

kay kamal said...

bkt baru strictly speaking around 15 mins drive from the toll plaza la..3 mins drive from mlaka sentral

L said...

sy adalah produk UTeM!hehehe...

malangnye kawan2 yang tinggal kat mlake tu sume laki..huhu..

if u stay umah kay pn okay je..xjauh sgt berbanding u kene stay hotel and area durian tunggal susah plak nak carik hotel etc..huhu

btw, kay is my schoolmate..tu sbb i suggest die..hihihi

ally said...

kay kamal: thanks dear..will contact u ASAP if settle urusan pergerakan di sini..hehe..thanks very much dear..=)

elyina: tu la..kalo nak stay hotel mmg payah..mmg kene cr bilik, menumpang n lain2..hehe...thanks dear..=)