Wednesday, April 14, 2010

2 comments 12:29 PM

semua dlm 1

Posted by ally - Filed under ,
ye, sy update semua sekali dlm 1 posting..hehe..

first of all, mau wish selamat pengantin baru kepada hafis n suzana (ye ke nm wifey dia ni ek..lupe sdh)..
hafis sepupu kepada en.tng..last weekend, sy n family mengagahkan diri (sedia maklum ye, sy masih tdk sihat lagi) pergi ke klang..g hr sabtu n balik hari ahad..sabtu mlm tu ada majlis berinai..sy xtau pulak ada majlis berinai, so, cuma bawa bj untuk g kenduri ri ahad, so, ape lagi, menebalkan diri meminjam baju MIL..hehe..slumber je la..nak ikut pnya pasal..MIL pon lupe nak gtau yg ada majlis berinai tu..tp mak n abah sy x ikut la..diorg duk umah FMIL layan bola (ms ni NS vs Kedah)..tema umah purple-whitey..n sy suka pelamin nya..even kwsan terhad n sempit, ttapi ttp lawa..



mau wish selamat pengantin baru kepada suraya harun dan pasangannya mohd arizan...=) mrsdrac, sy dpt dah kad awk..kalo ada ms n peluang, sy g ye..


juga mau wish selamat pengantin baru kepada wahdah & adrian..both are my colleague..hope your love last forever...

(pic amik dr facebook adrian)

ni lak gift yg wahdah bg masa dia naik keje..sgt sweet coz dia buat sendiri..kagum2..

(kalo ada tqtag tentu lagi sweet...dlmnya ada kuih bahulu bentuk ikan yg sudah selamat berenang dlm perut sy..hihi)

n last sekali mau wish selamat pengantin baru juga utk azali & suzana..jali is my colleague..while both of them are frens to fieraz..what a small world..=)

pic dr facebook jali..

ok, cukup sudah update sy utk kali nih..pas ni nak g jd chairperson utk PSM 2 presentation...lomlayak lagi jd panel..lom layak lg nak penin2 kan pala students..hehe..

ally: ramainya kwn2 n bloggers kahwin akhir bln 5 n sepanjang bulan 6..mau pegi sume jemputan kalo berkesempatan n di jemput...=)

2 comments:

Mrs Drac said...

eeh ade kad saye..huhu...bace ucapan slmt pengantin baru lagi rase nebes..tq2..rama2 beterbangan didalam peyotku..T__T

door gift tu comel..takde tq tag yek..(saye pun takde buat tq tag..alahai..huhu)..

ally said...

mrsdrac:hehe..neves ek..i bet lagi nak nikah lg la rs neves..after nikah je..abis sume rama2 kuar dr perut..hihi
yup, gift tu xde tqtag..penganten x sempat buat..hehe