Wednesday, January 26, 2011

4 comments 9:47 AM

headband for si kecit

Posted by ally - Filed under
okeh..pagi2, kala hujan nih, sambil2 makan lempeng + sambal tumis udang kering (wooo..sedapnya), juga sambil2 asingkan lab report ikut seksyen, sempat juga menjengah cuci mata tengok headband utk baby yg cantik2 nih..hehe..

menjadi idaman gitu..n x sabar nak dandan kan pada si kecit bila dia kuar nt..tp kene tunggu dia besar sikit, barulah anak mama cantik pakai headband nih..hehe..berangan je x abis2 lagi...=)

ada macam2 kaler..haih...cantiknya...


bunga yg cute dgn baby yg cute...bole ke tgn baby duk diam je..ai rasa utk photoshoot ok kot..kalo g jln2 la, maunya tgn dia dok nak cabut je headband tu..oh cantiknya...

yg ni simple je..suke riben polka dot itu..


classic..warna natural je..


woo..bunga besar sgt,,oooh, mata dia bulat nya...


nmpk grg..hehe


alahai, ayunya baby nih...

matching baju n headband...bergaya..


yg macam sy pakai masa kecik2 dulu..hehe...


ally: bestnya...mesti cari satu ni...diy pon bole kot..haha..macam rajin..plus, macam la pandai buat..

4 comments:

nuruljannah sukhri said...

alalala tomey nye baby kecik pakai headband kan.tp till now still waiting sbb blom tau gender baby.doc tmpt biasa scan tu ckp 7 bulan baru dia suke untuk check gender baby..gewammm nye..

ally said...

jannah:comel kan kalo baby gal pakai..hehe..mamanya kalo pakai comel x agak2? haha..

nuruljannah sukhri said...

huhu, kalau mama nya pakai lagi comel.tp nnt papa suh jalan jauh2..teheee

ally said...

jannah: kalo mamanya yg pakai, harus la over..hehe