Monday, January 31, 2011

0 comments 2:25 PM

omelan hari terakhir bulan januari

Posted by ally - Filed under
omelan pertama...

johor dah masuk 3 hari hujan x berhenti...area umah lembab sepanjang masa...baju x berbasuh dah berbakul2..hujan adalah rahmat..n mmg expected musim ujan kan..hehe..kalo ingat2 balik, suppose CNY ni la majlis khwn kami..mujur la dpt bantahan ramai org pasal musim ujan kat jhr..so, dr ditunda, dipercepatkan..Alhamdulillah..betul jangkaan sume org yg CNY ni mmg musim ujan..n kesian sgt kat jiran sekampung saya yg buat majlis CNY nt..halaman rumah dah becak..xtau la majlis kahwin anak dia nt camana..harap2 sumenya berjalan lancar & ramai la yg dtg.. hari minggu di abiskan dgn tdo & melawat dapur..ape lagi mkn je kejenya..haih..jenuh tau..ujan je lapo...bila kyg, mata pon berat..tdo lagi..mmg menternak lemak..haha..mujo ai keje ri ni..kalo x berkampung kat dapur lagi nt..

omelan lain...

pagi td ada majlis amanat tahun baru by NC..lama wo..naik kebas punggung ai duduk bertafakur..haha..dr kol 8.30 sampai la kol 12 tgh hari ni...byk la pesanan Dato' NC ni..hehe..n ingatkan dewan tu x penuh..sy igt ramai yg amik kesempatan bercuti panjang..lg2 nak CNY ni kan..rupanya ramai juga yg x cuti..hehe..so, penuh la dewan tu..n mujo juga mknan cukup..kalo x, hai, kelaparan la..

omelan seterusnya

berada di opis, ditemani hubby tercinta..hehe..opismate xde, g ikut hubby dia yg viva kat denmark...so, ai bawa je hubby duk kat opis ni..haha..lgpun dia bole siapkan keje dia..kalo tinggal kat umah, alamatnya tdo saja la itu org..tu la, balik surprise2 lagi..dia x tau wife dia ni bukan amik cuti pon nak CNY ni..hehe..kan dah ikut g opis..xpe la, lps2 ni dia balik lg time sy bersalin nt, baby mesti kuar on time tau, jgn awal sgt, jgn lambat sgt..papa cuti 2 mggu je tau.....biar la ai buli beliau seminggu ni..suke3...=)

omelan terakhir

berusaha menyiapkan soalan2 test students..sebaik saja mereka2 ni balik dr cuti sakan, test bakal memunculkan dirinya..suke3..tp malas nak tanda..suke buat soalan..x suke menanda jawapan..lg2 soalan PLC..ngan bermacam jawapan n program yg diorg buat, kene tgk kreativiti mereka gak..aduhai...

selingan...

tgk fb zaza td, guna lappy hubby since lappy sy x leh buka fb...fasha dah bersalin dah...comel anak beliau..harap2 leh jumpa beliau masa kenduri adik dia ujung mggu ni..hehe...fasha, tahniah ya..baby adalah sgt comel..bam bam gitu..geram..kalo dpt jumpa tu, nak culik jap..hehe..

ally: dating...dating kat kampus...

0 comments: