Tuesday, January 4, 2011

3 comments 12:33 PM

kemas mengemas

Posted by ally - Filed under
fuuuhhhhhhh...menatnya...

berakhir la sesi kemas mengemas drawer, cabinet file, meja n opis..sudah organize semula...haha...xde la mcm rumah tikus dah...fuhhhh..menat...berhabuk2 lak tu...tinggal nak mop je..tp cleaner ngah rehat kot...xpe2...esok je ai minta mop kat diorg..ai leh mop sendiri je..segan la nak minta kat makcik2 tu mop kan bilik ni..sendiri duduk, sendiri jaga..okeh?



bagus2..perkembangan sihat..tetiba jd rajin..kalo x jgn harap..hehe..sedangkan dulu, sy adalah org yg cukup kemas..file pon kalo bole susun atur ikut event n agenda..sejak 2 menjak ni je, hormon malas dtg dgn hebatnya..sume sy main campak je..bayangkan kuih raya pon ada lg..dah beranak pinak dah dia, leh lg sy simpan..ceh..padan la bilik manyak semut..ish3...

skrg baru la leh study ngan moleknya..perlukan ketenangan nak study subjek baru ni, reverse & concurrent eng...sila la tabahkan hati..hehe..bilik dah bersih, mud dah dtg, tp perut lapar...so, ai kene la kuar dulu cr mknan..x bw bekal ri ni..x sempat masak pg td pasal uruskan anak2, rossa & maya..

buat yg tertanya2, mmg sem baru dah start n suppose class pon dah start..tp betapa lapangnya la sy..pasainya, jadual kelas belum siap..camana nak lecture kalo jadual pon x siap lg..haih..mujo juga 1st week selalunya cuma briefing je..so, class lecture sume start nex week la..pasai tu la sy ada kelapangan kemas mengemas nih..


ally: xtau la bertahan sampai bila kekemasan bilik ni..haha..

3 comments:

cerita-gadis-ini said...

terlebih mkn vitamin M ke sal?hehehhe...sm la mcm aku..hua..

farahfatihah said...

wahhh tetiba mood rajin plak ek..mesti good mood ari ni kan =)

ally said...

nana: hehe...vit M ye? hari ni M for mengemas..selain hari ni M for malas..haha..

farah: good mood pasal lom start clas..hehe