Friday, March 11, 2011

1 comments 11:28 AM

hari jumaat yg xde output

Posted by ally - Filed under
dtg keje ngan sakit kepala...serius, sakit kepala...tgk lab2 yg menimbun belum bertanda + test2 diorg ni lg2 la bertambah sakit kepala..ngan mcm2 tulisan + jawapan yg merepek..mcm buat karangan je..kan molek wat point je..menat tau pesan dlm kelas..ceh..so, sakit kepala ni x leh la nak menanda..kang baik2 leh dpt markah yg bagus, dpt lak teruk..kita juga nak menjawab time meeting analysis nt..KIV la dulu..


jom pi karnival keusahawanan..yg telah menyebabkan parking space dlm kampus ni lg limited..nak parking pon berebut2..ceh..komplen lg di pg jumaat..


tp sebelom tu, nak jwb tag dr farah dulu...tetiba nak buat pasal quest nya simple je..jarang la ai nak buat kalo kena tag..malasnya..hehe..

5 nama samaran

1. UDA-ni famili ai saja yg panggil..juga my siblings...

2. KENIT- yg ni sedara mara panggil...dr kecik sampai dah kahwin n nak ada anak ni diorg masih la panggil ai kenit..ni gara2 masa ai kecik2 dulu, saiz ai adalah seperti org bosnia..kenit je..n sebab selalu sakit dulu..kdg2 hubb ai pon ejek2 pggl nama ni..ish..geram..

3. YANA- masa praktikal, mostly pegawai kat jab.pertanian tu pggl ai yana..coz, ada sorang dah budak praktikal kat situ juga yg di panggil sal..ehe..

4. ALLY-ni nama gelaran di alam virtual..so, kalo ada yg panggil ai 'ally' kat luar nun, ai tau la diorg ni kenal thru alam siber..ewah..

5. xde dah..tu je yg dapat ai pikir kan..hehe..

5 perkara saya buat semalam

1. saya ada meeting jabatan

2. saya buat test utk students

3. kelas dr kol 11 pagi sampai 5 ptg

4. pegi eon bank kat bp nun byr hutang..

5. pegi care4 semata2 nak beli coolblog..hehe..oleh itu telah sampai rumah mlm...

5 perkara buat sy gembira

1. kalo la hubby bole dpt keje kat sini atau kami dapat duduk sebumbung x kira la lokasinya kat mana...masih berusaha..moga ada rezeki kami nt..

2. dah kawin sebelom umo 28thn (ni KPI sy..hehe)

3. bakal dpt baby sebelom umo 27 (ni pon KPI sy..hehe..Alhamdulillah, dipermudahkan)

4. both famili trips this coming june..

5. bila melihat org2 di sekeliling sy penuh dgn kebahagiaan..ewah...

5 perkara sebab jawab soalan

1. sebab kena tag ngan farah la..=)

2. ngan sakit kepala..plus nak muntah je..xtau la knp..

3. boring tgk lab2 menimbun tu..

4. jap lg nak kuar jejalan kat karnival

5. malas nak buat keje..maklum la ri jumaat..hehe..

tag 5 orang kawan2

sape ek...

1. rosie rose
2.yuyu
3. nadiah
4. pya
5. deena awanis

sekian, ai pegi dulu ya!

ally: berjalan2 time..memang la ri jumaat hari yg xde output..

1 comments:

nuruljannah sukhri said...

thanks tag yuyu.jap ag buat k