Tuesday, March 29, 2011

6 comments 10:28 AM

~love is living each other~

Posted by ally - Filed under ,
weehoo..br balik dr klinik..giler..tengah2 audit kat fakulti ni nyempat lg ai mencuri masa ke klinik...kol 9 td br sampai opis..

weehoo..kena tegur pasal berat naik sekilo..ye, naik sekilo di kala 38 weeks..nurse kata pttnya naik dlm 0.5kg saja..okeh2..lelemak sume pegi ke badan mamanya bukan ke bdn baby..haip..

nurse nasihat suh bykkan berjalan..pegi la round2 shopping compleks ke, ptg2 g jln2 round kampus ke..haha..xde keje betui ai nak jln2 round kampus..lg kalo sesorang..nt la tunggu papa balik, pagi2 kita exercise jln2 kat kg..hehe..jln2 menas jln kaki ye..bukan jln2 naik motor ke basikal ke..eh, lom try lg naik basikal time sarat2 nih..mau pancit basikal tu nt..hehe..

ape lagi ek, yg lain2 rsnya okeh je..cuma nurse advise bawa buku merah kemana2 pon sy g n hospital bag mesti dh siap2 dlm kete..so, in case baby dah ready nak kuar ke, sng..terus g hsptl..yg ni mmg nurse pesan byk2 kali...

so, next check up kalo x bersalin lagi will be on 5 april..masa ni leh g ngan papa ye syg..

he's back on this friday...hopefully xde ape hal lg kat site tu..ai siap pesan kat dia bw balik drawing2 n keje2 dia tu..kot2 baby ni lambat lg nak kuar, at least keje dia pon jln juga..mn tau ai bole tlg..hehe...tlg tgk saja..n tlg bg sokongan moral..ewah..


me, skrg ngah struggle siapkan key in markah2...test pon dah x dpt la nak handle..ape tah lg menanda..so, kene minta tlg staf sambilan yg wat..haih, mujo la ada diorg di kala genting begini...

n wish me luck for the ukm application..hrp2 xde masalah..dah minta tlg kat dedek utk cr kan referee since ai x leh nak amik referee kat sini coz its considered as colleague/friends...

n wish me luck too for everything happen in future..byk yg ai harapkan..mudah2an dpt deliver ngan selamat + normal, baby pon sihat walafiat, papa pon selamat walau di mana saja dia berada..skrg dia kat telupid kot, akan kuar site ri khamis ni, balik kl ri jumaat, n sabtu, he'll meeting us..x sabar utk sume2 ni..

~love is living each other~ we love you!

ally: students ai suh ai pakai sliper jepun fipper..non slip katanya..ewah2...


6 comments:

cerita-gadis-ini said...

xsabar nk tgk baby sal pulak...hope everything ok

SHAZ D MAFIA said...

MAMA!! AKU SGT SUKE.. CPT LAAA BABY TU KUA.. MAMI WANI DAH EXCITED NI.. WOOT WOOT~

my note said...

hope everything will be ok, semoga apa yg di rancang menjadi kenyataan.. AMIN

HeLena said...

adehhh...xsabaq menunggu baby kawan2...eh jap kawan2 macam ramai jea..rs2 tgl sal ngn kak mas aje kot..kwn2 lain dah selamat pun...(p/s:ini utk dedeq : mksdnye kwn2 yg dah kawen yea)

dyah07 said...

wee..seronoknya dgar..
mudah2n sume bjalan lancar n ally sihat n selamat bersalin n dpt bby yg cumel..mudah2n papa akan berada bsma2 nanti..amiin...

ally said...

nana: hehe..xyah la tgk baby nya..tgk ai saja cukup..haha..

shazzy: belum bole lg..hehe..he's not back yet..

wani: terima kasih..=)

ira: hehe..nt anak ai bole pggl u all as aunty..hehe

dyah07: thank u so much dear!