Thursday, March 24, 2011

3 comments 11:59 AM

botol gemok2

Posted by ally - Filed under
hehe...br balik dr pos opis..amik barang2 yg dibeli online dr onebabyworld..order rsnya dah lama dah..masa ngah sibuk type entry ni..dah berpikir baik2, xde la amik masa lama pon nak pikirnya, terus je la beli..kang duit yg ada spend pd menda lain lak..hehe..terus juga beli botol gemok2 juga..ala, botol tommee tippee..xtau la knp suka sgt ngan nama (brand) botol ni..maybe sbb rupanya yg gemok2 ni.

n tadi bila dah dpt tgk in real, ohhh sgt la comel..haha..besar juga walaupun cuma 5oz je..sy x beli lg botol yg jenis besar..ingat nt nak beli yg 9oz lak..wat sementara ni ni je la botol yg ada..cukup kot 2 je dulu..nak dekat naik keje after pantang nt barulah shop for another bottle..lgpun nak tgk dulu prestasi baby bersama tommee tippee ni..kot2 la ada yg x kena ke..may switch to MAM bottle or breast flow the first year..tgk dulu..still dlm percubaan kan..x sume bottle sesuai ngan anak kita kan? maybe ada yg lebih selesa ngan brand botol yg lain..hehe..baby pon pandai gak memilih botol ek? bijak2..

lgpun lama lg br nak guna botol tu..me amik 90 days leave..so, bulan terakhir tu dah kene ajar baby minum ASI by bottle la..hrp2 dia x la nipple confuse nt..


ally: cuma beli 2 botol 5 oz je..

3 comments:

nuruljannah sukhri said...

tomel2..brp ni ally?mind to share

ally said...

yuyu: hi..suke btl gemok2 gak ek..hehe..me beli rm38.90 for twin pack..ni kat onebabyworld la..harga kat littlewhiz mcm lg murah..tp sbb ally beli sekali harung ngan BP package, so, postage fee bole free..

nurayunni said...

wah..mmg comel giler botal nie..:)